Sezeryan doğum

Gzdangy130

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2019
282
141
53
30
Kızlar ikinci kızıma hamileyim. İlk kızımı 3 sene önce kendi isteğimle özel hastanede sezeryanla doğurdum. Ama bu doğumumda malesef özele gitmeye çok bi gücüm yok yine sezeryan istiyorum ama devlet hastanesi beni normal doğum için zorlar mı nasıl olur sizce ?

İlk doğum sezeryan olduğu icin 2. Doğumun normal olma ihtimali yok. Çevremde devlet hastanesinde sezeryan doğum yapanlar var

Kendi istediğimle oldu ya sezeryan ondan kafam karıştı çok teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim. Zorunlu yada isteğe bağlı olması farketmiyor. 2.dogum zorunlu olarak sezeryan olmuş olacak 😊sağlıkla kucağınıza alın insallahb

Sezaryen sonrası normal doğum için gerekli olan aradaki süre ortalama 2-2,5 yıl olarak belirlenmiştir ve anne adaylarının bu süre zarfında beklemeleri önerilmektedir. bu zamandan sonra doktor kontrol ettikten sonra yapabilirsiniz.

Kızlar ikinci kızıma hamileyim. İlk kızımı 3 sene önce kendi isteğimle özel hastanede sezeryanla doğurdum. Ama bu doğumumda malesef özele gitmeye çok bi gücüm yok yine sezeryan istiyorum ama devlet hastanesi beni normal doğum için zorlar mı nasıl olur sizce ?
Normale zorlayamaz hatta sen normal istesen bilr o riski devlette kimse almaz. Bende universite hastanesinde sezaryen oldum. Bi sorun yasamadim

Sezaryen sonrası normal doğum için gerekli olan aradaki süre ortalama 2-2,5 yıl olarak belirlenmiştir ve anne adaylarının bu süre zarfında beklemeleri önerilmektedir. bu zamandan sonra doktor kontrol ettikten sonra yapabilirsiniz.
Normal dogum istemiyor ki, aksine sezaryen istiyor yine

Bence bir sorun olmaz konu sahibi, sezaryen yaparlar

Ilki sezeryan oldugu için ve sende bu konuda doktorunla gorustukten sonra yapar tabikide normal dogur diye riske atmaz atmamalı bence👍

Back
X