Hayır kendini korkutma diye diyorum yoksa her iki süreçte de ağrı ve sızı oluyor.
Bende 11 saat doğum sancısı çektim ha geldi gelecek diye bekledik sonra çocuk yoruldu ve iyice geri çıktı apar topar sezeryan oldum.
Tek yaşadığım sıkıntı iğneler etkisini kaybedince felaket gaz sancısı yaşadım.
Hayır kendini korkutma diye diyorum yoksa her iki süreçte de ağrı ve sızı oluyor.
Bende 11 saat doğum sancısı çektim ha geldi gelecek diye bekledik sonra çocuk yoruldu ve iyice geri çıktı apar topar sezeryan oldum.
Tek yaşadığım sıkıntı iğneler etkisini kaybedince felaket gaz sancısı yaşadım.
Merhaba sezeryan spinal anestezi doğum yaptım
Bugün 19.gun ellerimde ayaklarımda ve dudaklarımda uyuşma var karnımın sol tarafında ağrı var acaba spinalle ilgili bir durummu bu
Bugün 19.gun ellerimde ayaklarımda ve dudaklarımda uyuşma var karnımın sol tarafında ağrı var acaba spinalle ilgili bir durummu bu
4 aay once spinal ile sezeryan oldum. agrı kesicilerin etkisi gecince agrı oluyor. ayaga kaldırıyorlar yurutuyorlar ama kalkarken otururken oluyor agrı. hastanede agrı kesicileri zamanında yaparlarsa sıkıntı olmuyor. eve gectıgımde de bikaç gun zor oldu ama bu zorluk hareketle ilgili sonucta bir kesi var vucudunda o kesi yeri acıyor. normal dogumda da aynı şeyler oluyor. korkulacak bişey yok . ben ameliyat anını hissetmedim 4*-5 saat sonra kalktıgımda acısı oldu ama yururken engel olacak bısey deildi. şuan 4 ayı gecirdim agrım sızım yok. korkutanlar cok oldu ama bende oyle bişey yok. şuan sporumu yapıyorum pilatese gidiyorum. dün karın egzersizine agırlık vermeye başladım. kuzenim doğumdan sonraki gun komsusuna oturmaya gitmişti. benim doğumum yarım saaat bile sürmedi sanırım. sezeryan ya da normal doğum bebeginiz ve sızın için ne uygunsa ozaman onu yapın kimseyi d,nlemenize gerek yok. benim doğumdan sonra sütüm de geldi. diyete başlamadan doğum kilolarım da gitti. 1 ay sonra sanırım hamile kaldıgım kilodan 1,-2 kilo anca fazlam vardı.