Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Narkoz ne igneylemi yoksa maske takip mi bayılticak tv lerdeki gibiNarkoz ile bayıltılıyor. Ama artık bu pek yapılmıyor. Belden iğne ile uyuşturuyorlar. Özelde olacaksın sn ne istersen onu yapıyorlar
Obur dedgn olmaz sanirim en etkilisi iğne bende iğne gorunce bayilcak gbi olurum yuzum felan bembeyaz olur ama yapcak bsey yok :))Yok kuzu tam uyuyayımoff iğne ise stresi şimdiden başladı.
Canm maske takip bayıltma diye bsy yok kiNarkoz ne igneylemi yoksa maske takip mi bayılticak tv lerdeki gibi
OfObur dedgn olmaz sanirim en etkilisi iğne bende iğne gorunce bayilcak gbi olurum yuzum felan bembeyaz olur ama yapcak bsey yok :))
Ama tv de öyle bende onu hayal etmiş tim hepCanm maske takip bayıltma diye bsy yok ki
Narkoz maske ile ağzını kapatıyorlar iğne yok ama iğneden korkma cnm 2 li 3 lü testlerde iğne ile kan alıyorlar alışman lazımNarkoz ne igneylemi yoksa maske takip mi bayılticak tv lerdeki gibi
Evet özeldeO zmn narkoz ile genel anestezi isteyeceksin. Canım özel de mi yapacaksın
Oh yani hava veriyorlar dimi . Yarın ikili test var onu düşünüyorum simdi.Narkoz maske ile ağzını kapatıyorlar iğne yok ama iğneden korkma cnm 2 li 3 lü testlerde iğne ile kan alıyorlar alışman lazım
Daha çok iğne gorceksn alış Canm ilk bi kan testi yaptrdm ikili tarama uclu taramada kan aliyolarAma tv de öyle bende onu hayal etmiş tim hep(((
Ewet. Ama anestezi uzmanına bağlı. Genelde hava veriliyor iğneden korkma alışacaksın cnm en basit serum verilirken de iğne ile girilecekOh yani hava veriyorlar dimi . Yarın ikili test var onu düşünüyorum simdi.
Amin bende senin gibiydm hatta okulda aşı felan yaptıklarında bayilirdm ama alsms gbiyim şimdi kan alırken kafami başka yere çevirip gözlerimi kapatyrm bitene kadarDaha hic serum takılmadı bana, Allah im güç versin bana ve benim gibilere
Amin cnm insan alışıyor bende öyleydim şimdi aklıma bile gelmiyor. Çünkü sürekli lan veriyorum. 20. Haftam da Tetanoz aşısı vuruldum artık alıştımDaha hic serum takılmadı bana, Allah im güç versin bana ve benim gibilere