Sezeryan doğum

Yarın sabah 10da ameliyatım var.
Gece 12deb sonra yemem yasak ama en geç gece 2de bir litre su içebilirmişim. Sonrasınd su da yasak.
Yazik ama bebegi ne kadar erken alicaklar oyle.. bazi durumlarda 42. haftaya kadar dogum surebiliyor.. bu durumda bu kadar erken dogmasi bebeginin tam gelisimi tamamlamadan olucagi anlamina geliyor :(

Yazik ama bebegi ne kadar erken alicaklar oyle.. bazi durumlarda 42. haftaya kadar dogum surebiliyor.. bu durumda bu kadar erken dogmasi bebeginin tam gelisimi tamamlamadan olucagi anlamina geliyor :KK43:

Hayır canım, bebeğim erken döllenme, takvimim farklı.
Yarın 39+3 oluyor.
Epey boylu, kilolu ve solunumu kendi başlatmış, her şeyi fazlasıyla önde maşallah.
Gelişimi tamamlandığı ve bende sağlık sorunları olduğu için 39. haftanın ortasında alınacak.

Herhangi bir aksi durum yoksa sezeryan diye cocugu erkenden almiyorlar bu yanlis algiyi düzeltmek lazim bence bende ac gittim aclik zordu gerçekten susuzlukta benim ameliyatimda aksiliklerden 4 5 saat gecikti artik açlıktan bayilacak gibi olmuştum bebegini kucağına alacağım diye dusun sabret hayirli kolau dogumlar canim

Hayır canım, bebeğim erken döllenme, takvimim farklı.
Yarın 39+3 oluyor.
Epey boylu, kilolu ve solunumu kendi başlatmış, her şeyi fazlasıyla önde maşallah.
Gelişimi tamamlandığı ve bende sağlık sorunları olduğu için 39. haftanın ortasında alınacak.
Anladim canim hamilelik takviminde daha ufak gozukuyor da ;)

Hamileyken ac kalmak zor olmaz mi arkadaşlar Allah yardimcimiz olsun
o an açlığını hissetmiyorsun. ilk çocuğumda 14:30'da sezeryana alındım. bir günden fazla aç kaldım gece 03:00 den sonra da sıvı almadım ikinci de 11:00 doğum oldu ikisinde de ne açlık ne de susuzluk hissettim. ben de tansiyon problemi açlığa hiç dayanamam susuzluk ise daha zordur günde 3 litre kadar su içerim.
iki oğlum da bebekliklerinde ameliyat oldular onlar da açlığa susuzluğa dayandı.

şimdiden bunları düşünmeyin merak etmeyin zor olmuyor doğum kışa geleceği için susuzluk da hissetmezsiniz. inşallah sağlıkla bebeğiniz kucağınıza alırsınız

Yazik ama bebegi ne kadar erken alicaklar oyle.. bazi durumlarda 42. haftaya kadar dogum surebiliyor.. bu durumda bu kadar erken dogmasi bebeginin tam gelisimi tamamlamadan olucagi anlamina geliyor :KK43:
PlanlıSezayanda bebek genelde 39.hafta ıcınde alınır

Back
X