sezeryan doğumdan çok korkuyorum

Kesinlikle normal doğum candır,
Ama ben çok istediğim halde 35de preeklemsi ile sezeryan oldum, kesinlikle narkoz almaktan çok korkuyordum ve riskli de olsa belden aşağı uyuiturularak sezeryan oldum, gerçekten çok güzeldi, sonrasında da hiç sıkıntı çekmedim, hep kötü anlatırlar sezeryan sonrasını ama herkeste farklı heralde ben çok çabuk toparlandım, gözünüzü korkutmayın

Ben sezaryen oldum inanın korkacak hiçbirşey yok.agrı bile hissetmedim sadece ayağa kalkarken dikkatli olmak lazım.ben ameliyattan 5 saat sonra yuruyuşler yaptım cok iyi oldu sizede tavsıyem ayağa kalkmış dolaşmak cok önemli.belki inanmayacaksınız ama 2.gun evi supurup yemek yaptım o derece yani.o yüzden hic korkmayın gayet güzel ayaklanırsınız.

Aynı benimde öyleydi çok şükür, hareket kesinşikle daha çabuk iyileştiriyor

Kesinlikle normal doğum candır,
Ama ben çok istediğim halde 35de preeklemsi ile sezeryan oldum, kesinlikle narkoz almaktan çok korkuyordum ve riskli de olsa belden aşağı uyuiturularak sezeryan oldum, gerçekten çok güzeldi, sonrasında da hiç sıkıntı çekmedim, hep kötü anlatırlar sezeryan sonrasını ama herkeste farklı heralde ben çok çabuk toparlandım, gözünüzü korkutmayın
Preemplaksi riskin yine var değil mi canım ikinciye hamilesin şu an.Bu kez olmaz inşallah.bebişin kuvöze koyulmuş muydu?

karnımın kesilecek olmasından, sonraki hissizlikten, doğum sonrası ağrılardan, bebeğime ve 3 yaşındaki kızıma bakamayacak olmaktan... normal doğum candır, hiç korkmayın :)
Bende 2 ay once sezaryen oldum normal dogum olmadi sunni verildi 10 saat ama bebek kanala yerlesmemis
Ilk 1 hafta zor yatip kalktim dikislerim acidi tabiki ama 2. Hafta daha iyiydi
Bakicak kimseniz varsa cok iyi olur
Simdi superim gecti hersey :)
Geciyor yani korkmayin
Normal dogumuda son asamaya kadar yasadim sayilir surekli alttan kontrol suyumun patlatilmasi ve sonta takimi yipratti bende 2. Dogumumun normal olmasini istemiyorum alttan muayene ve sunni sanci cok yipratti

İnan korkulacak birşey değil.ben 2 kez sezaryen oldum.birincisinde bazı sorunlar yaşadım , onlar bazı sebeplerden olmuştu ama 2. Si o kadar rahattı ki sezaryen bu kadar mı rahatmis dedim.ayilirken biraz ağrı çektim en fazla 3-4 saat sürdü ama öyle şiddetli falan değil dayanılır birşey yani.sonra nerdeyse eskisi gibiydim.tabi ilk gün yine hafif ağrılar oluyor ama rahattım yani.sonra zaten çok rahattım.arkadasim normal doğum yapmisti da alt dikişi ona daha fazla sıkıntı vermişti .korkma canım hayırlısı olsun

Preemplaksi riskin yine var değil mi canım ikinciye hamilesin şu an.Bu kez olmaz inşallah.bebişin kuvöze koyulmuş muydu?

Evet yine var maalesef ama dr herhangi bir kadında görülme ihtimali olması kadar dedi, amin inşAllah tekrarlamaz
35de doğdu ama küvez olmadı hamdolsun ciğer gelişimi tamamlanmıştı

karnımın kesilecek olmasından, sonraki hissizlikten, doğum sonrası ağrılardan, bebeğime ve 3 yaşındaki kızıma bakamayacak olmaktan... normal doğum candır, hiç korkmayın :)

Daha erken değişebilir

Yalnız Sezeryan da o kadar kötü değil

Îki gece hastanede kalıp geldim ilk bebeğime kendim baktım

En fazla derin beşikten alamıyorsun ilk hafta o kadar

Hissizlik vs de bende olmadı

herkesin yorumunu tek tek alıntı yapamıyorum kusura bakmayın, ama ayrı ayrı teşekkür ederim.
gerçekten yazdıklarınız teselli oldu bana, içim bir nebze rahatladı. çok nazlı bir insan değilim, inşallah ben de çabuk toparlarım.
tekrar tekrar teşekkürler :KK15:

Back
X