Sezeryan doğummu normalmi??

Hayır…

Kimseye nasıl dogum yapması gerektiğine dair tavsiyede bulunmuyorum.

Diger yorumumu okusaydiniz normal dogum yapabilen normal yapsın yazdım.

İyi okuyun ben mecburi sezeryan doğum yapan bi kişiyim.

Aaa ben normal doğum yapamam deyip sezeryan masasına yatmadım.
Tamam da niye agrasıf bı sekılde cümle yazıyorsunuz dıger yorumunuzu gormemıs olabılırım..bırsuru ınsan yazdı belkı unutmusumdur ınsanlık halı bıZde sana fıkrını sorduk normal sezeryan sana kalmış mesela sezeryan dıyende cok olmus tabıkıde mesela normalden korkan olabılır sezeryan olur doktorumuzda uygun gördüğü taktırde haa sezeryandan korkanda normal olur tekrar bu konudada doktor uygun gorurse…

2 normal doğumum var, yine normal doğum olsun isterim, sonrası inanılmaz rahat, bebeğimin ilk banyosu, emzirmesi, bez değişimini hiç zorlanmadan yaptım. Kesi dikiş hikaye, önemli olan sancıları karşılamak ki onu da doğum hazırlık eğitimi ile çözersiniz.

Bu arada serklaj olan bir arkadaşım ikiz bebeklerini normal doğumla doğurdu. Bilinçli gebe olun ki hangi doğumu seçerseniz seçin, doğum sizin için travma olmasın

Tamam da niye agrasıf bı sekılde cümle yazıyorsunuz dıger yorumunuzu gormemıs olabılırım..bırsuru ınsan yazdı belkı unutmusumdur ınsanlık halı bıZde sana fıkrını sorduk normal sezeryan sana kalmış mesela sezeryan dıyende cok olmus tabıkıde mesela normalden korkan olabılır sezeryan olur doktorumuzda uygun gördüğü taktırde haa sezeryandan korkanda normal olur tekrar bu konudada doktor uygun gorurse…
Konuyu açıyorsanız, bir zahmet her yorumu okumak zorundasın.

Keyfe keder aaaa ben normal yapamam deyip sezeryan doğum yapılmaz.

Sezeryan dogumdan sonra yakışıklık oluyor bundan haberiniz yok galiba.

Agresif bi yorum yazmadım.

Sezeryan doğumu sezeryan doğum yapmış biri olarak asla ama asla önermem.
Hele ki normal doğum yapabilecek birisine asla…

Ben normal doğum yaptırmam vaktim yok diyen doktor dolu etraf.
Kolay oldugu icin sezeryan doğum cenneti ülkemiz.
Ben dogum yaptigim da benim dışımda kimse mecburi sezeryan degildi ve bütün katta ki doğumlar sezeryandı…

Konuyu açıyorsanız, bir zahmet her yorumu okumak zorundasın.

Keyfe keder aaaa ben normal yapamam deyip sezeryan doğum yapılmaz.

Sezeryan dogumdan sonra yakışıklık oluyor bundan haberiniz yok galiba.

Agresif bi yorum yazmadım.

Sezeryan doğumu sezeryan doğum yapmış biri olarak asla ama asla önermem.
Hele ki normal doğum yapabilecek birisine asla…

Ben normal doğum yaptırmam vaktim yok diyen doktor dolu etraf.
Kolay oldugu icin sezeryan doğum cenneti ülkemiz.
Ben dogum yaptigim da benim dışımda kimse mecburi sezeryan degildi ve bütün katta ki doğumlar sezeryandı
Bu senın tercıhın kardesım keyfe sezeryan yapılmaz dıyorsun sana fıkrını sorduk ne dersen onu yapalım demedık.. bu bir ıkıncısı senın sezeryan doğumun kotu gecmıs olabılır kı bu herkesin kotu geçecek dıye bırsey yok tamam bırakında bunun cevabını ve fıkırlerını sezeryan olucaklar soylesin sen normalı tercıh etmıssın fıkır olarak yorumun için teşekkür tartışılan konu senın atarlı bır sekılde fıkrını söylemen burda okadar ınsan yorum yazmış hangı bırının cevabı kendını beğenmiş gıbı bı yorum sergılemiş yazıyorsak lütfen duzgunce…

2 normal doğumum var, yine normal doğum olsun isterim, sonrası inanılmaz rahat, bebeğimin ilk banyosu, emzirmesi, bez değişimini hiç zorlanmadan yaptım. Kesi dikiş hikaye, önemli olan sancıları karşılamak ki onu da doğum hazırlık eğitimi ile çözersiniz.

Bu arada serklaj olan bir arkadaşım ikiz bebeklerini normal doğumla doğurdu. Bilinçli gebe olun ki hangi doğumu seçerseniz seçin, doğum sizin için travma olmasın
Dogrudur ama benımde kafam sezeryana yatkın bakalım herkesin secımlerı farklı ya evt dedıgınız gıbı sonrasanda ınsan keske yapmasaydım dememesin

Bu senın tercıhın kardesım keyfe sezeryan yapılmaz dıyorsun sana fıkrını sorduk ne dersen onu yapalım demedık.. bu bir ıkıncısı senın sezeryan doğumun kotu gecmıs olabılır kı bu herkesin kotu geçecek dıye bırsey yok tamam bırakında bunun cevabını ve fıkırlerını sezeryan olucaklar soylesin sen normalı tercıh etmıssın fıkır olarak yorumun için teşekkür tartışılan konu senın atarlı bır sekılde fıkrını söylemen burda okadar ınsan yorum yazmış hangı bırının cevabı kendını beğenmiş gıbı bı yorum sergılemiş yazıyorsak lütfen duzgunce…
Gercekten okuduğunu anlayacak kadar sığmısınız sezeryan oldum aman ha normal doğum ilk tercihiniz olsun diyoruz.

Önce sezeryanın kötü geçmiş bla bla bla yazmışsın sonra sen normal doğumu tercih etmissin fikir olarak teşekkür ne alaka…

Herkesin kötü geçmemesi iyi bi doktor diyorum, tecrübeli olsun diyor, ilk tercih normal doğum diyorum, sezeryan iyi bisey degil sezeryan dogumdan sonra yapışıklık oluyor yapmayın diyorum.
Normal doğum normal doğum diyorum…
İlle sezeryan düşüncesi olana yorumların güzel gelmedi galiba…

Ne dersen onu yap mı yazmışım…

Doğum yapacak ne vajina benim, ne karın benim, ne de doğum tercihi benim.
Tecrübe yazıyoruz.
İster vajinal doğum yapar ister karnını kestirir…

Yorumlarım düzgün….
Düzgünsüzlük görmüyorum…

Gercekten okuduğunu anlayacak kadar sığmısınız sezeryan oldum aman ha normal doğum ilk tercihiniz olsun diyoruz.

Önce sezeryanın kötü geçmiş bla bla bla yazmışsın sonra sen normal doğumu tercih etmissin fikir olarak teşekkür ne alaka…

Herkesin kötü geçmemesi iyi bi doktor diyorum, tecrübeli olsun diyor, ilk tercih normal doğum diyorum, sezeryan iyi bisey degil sezeryan dogumdan sonra yapışıklık oluyor yapmayın diyorum.
Normal doğum normal doğum diyorum…
İlle sezeryan düşüncesi olana yorumların güzel gelmedi galiba…

Ne dersen onu yap mı yazmışım…

Doğum yapacak ne vajina benim, ne karın benim, ne de doğum tercihi benim.
Tecrübe yazıyoruz.
İster vajinal doğum yapar ister karnını kest

Back
X