Sezeryan hakkında

ymnstn

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2022
9
1
16
33
Merhaba arkadaşlar
Mart ayında 29+5 de acil doğuma alındım bebeğimin hareketleri yavaşladığı için , 2 gün yaşadı sonra cmv virüs yüzünden bebeğimi kaybettim.sezeryanla doğum oldu ikinci bebeği düşünüyorum Sezeryan doğum yapıp erken hamile kalan var mı herhangi bir sıkıntı oluyor mu ben cok istiyorum ilk bebeğimin acısına dayanamıyorum belki ikincisi bana iyi gelecek diye düşünüyorum

Allah sabır versin .
Ama ilk sezeryan dan sonra 2 yada 3 yıl bir ara verilmesi gerektiğini biliyorum ben .onun dışında bir sıkıntı olmaz heralde

En az bir yıl geçmesi lazım bildiğim kadarıyla
Rabbim sabırlar versin inşallah

Teşekkür ederim 1 yıl bekleyebilir miyim hiç bilmiyorum doktorla görüşeceğim
Yani benim Dr en az 6 ay geçsin dedi ama ben güvenemiyorum iç dikişlerin iyileşmesi lazım. Yoksa yeniden erken doğum olabilir. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah tekrar hamile kaldığınızda

Yani benim Dr en az 6 ay geçsin dedi ama ben güvenemiyorum iç dikişlerin iyileşmesi lazım. Yoksa yeniden erken doğum olabilir. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah tekrar hamile kaldığınızda
Küçük kesik oldu benim çabuk iyileşti ben Sezeryan olduğım ertesi gün ayaktaydım hiç zorlanmadım bebeğimin ölümün acısından kendi acımı unuttum 6 Ay dolduruyum dikişlerime baktıracağım tekrar

Ağır kaldırmamaya dikkat et. Temiz tür o bölgeyi enfeksiyon kapma

Hiç öyle düşünme canım bende histeroskopi ameliyatı olmuştum çok basit bir ameliyat aslında. Ondan sonraki ay hamile kaldım ve 35. Haftada açılmam başladı erken doğum yaptım. O yüzden dedim kesi ne kadar küçük de olsa bebek büyüdükçe taşıması zorlaşıyor sonra açılma başlıyor

Haklısınız bekleyeceğiz gibi sağlıkla kucağıma almak istiyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…