Allah sabır versinMerhaba arkadaşlar
Mart ayında 29+5 de acil doğuma alındım bebeğimin hareketleri yavaşladığı için , 2 gün yaşadı sonra cmv virüs yüzünden bebeğimi kaybettim.sezeryanla doğum oldu ikinci bebeği düşünüyorum Sezeryan doğum yapıp erken hamile kalan var mı herhangi bir sıkıntı oluyor mu ben cok istiyorum ilk bebeğimin acısına dayanamıyorum belki ikincisi bana iyi gelecek diye düşünüyorum
Teşekkür ederimAllah sabır versin.
Ama ilk sezeryan dan sonra 2 yada 3 yıl bir ara verilmesi gerektiğini biliyorum ben .onun dışında bir sıkıntı olmaz heralde
Amin canım.Teşekkür ederimcok zor Allah kimseye yaşatmasın
En az bir yıl geçmesi lazım bildiğim kadarıylaMerhaba arkadaşlar
Mart ayında 29+5 de acil doğuma alındım bebeğimin hareketleri yavaşladığı için , 2 gün yaşadı sonra cmv virüs yüzünden bebeğimi kaybettim.sezeryanla doğum oldu ikinci bebeği düşünüyorum Sezeryan doğum yapıp erken hamile kalan var mı herhangi bir sıkıntı oluyor mu ben cok istiyorum ilk bebeğimin acısına dayanamıyorum belki ikincisi bana iyi gelecek diye düşünüyorum
5 bitiyor 6 aya giriyorumAmin canım.
Ne kadar oldu sezeryan olalı senin
Doktorumla konuş hakkında hayırlısı olsun canım benim5 bitiyor 6 aya giriyorum
Teşekkür ederimEn az bir yıl geçmesi lazım bildiğim kadarıyla
Rabbim sabırlar versin inşallah
İnşallah bakalım doktorlarla görüşeceğim bi kaç doktora gideceğim ne diceklerDoktorumla konuş hakkında hayırlısı olsun canım benim
Yani benim Dr en az 6 ay geçsin dedi ama ben güvenemiyorum iç dikişlerin iyileşmesi lazım. Yoksa yeniden erken doğum olabilir. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah tekrar hamile kaldığınızdaTeşekkür ederim1 yıl bekleyebilir miyim hiç bilmiyorum doktorla görüşeceğim
Küçük kesik oldu benim çabuk iyileşti ben Sezeryan olduğım ertesi gün ayaktaydım hiç zorlanmadım bebeğimin ölümün acısından kendi acımı unuttum 6 Ay dolduruyum dikişlerime baktıracağım tekrarYani benim Dr en az 6 ay geçsin dedi ama ben güvenemiyorum iç dikişlerin iyileşmesi lazım. Yoksa yeniden erken doğum olabilir. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah tekrar hamile kaldığınızda
Ağır kaldırmamaya dikkat et. Temiz tür o bölgeyi enfeksiyon kapmaKüçük kesik oldu benim çabuk iyileşti ben Sezeryan olduğım ertesi gün ayaktaydım hiç zorlanmadım bebeğimin ölümün acısından kendi acımı unuttum 6 Ay dolduruyum dikişlerime baktıracağım tekrar
Ağır kaldırdım ister istemez farkında olmadan ama çok şükür ağrım yok dikkat etmeye çalışacağım inşallahAğır kaldırmamaya dikkat et. Temiz tür o bölgeyi enfeksiyon kapma
Hiç öyle düşünme canım bende histeroskopi ameliyatı olmuştum çok basit bir ameliyat aslında. Ondan sonraki ay hamile kaldım ve 35. Haftada açılmam başladı erken doğum yaptım. O yüzden dedim kesi ne kadar küçük de olsa bebek büyüdükçe taşıması zorlaşıyor sonra açılma başlıyorKüçük kesik oldu benim çabuk iyileşti ben Sezeryan olduğım ertesi gün ayaktaydım hiç zorlanmadım bebeğimin ölümün acısından kendi acımı unuttum 6 Ay dolduruyum dikişlerime baktıracağım tekrar
HaklısınızHiç öyle düşünme canım bende histeroskopi ameliyatı olmuştum çok basit bir ameliyat aslında. Ondan sonraki ay hamile kaldım ve 35. Haftada açılmam başladı erken doğum yaptım. O yüzden dedim kesi ne kadar küçük de olsa bebek büyüdükçe taşıması zorlaşıyor sonra açılma başlıyor
Kesinlikle öyle. Rabbim aynı acıyı yaşatmasınHaklısınızbekleyeceğiz gibi sağlıkla kucağıma almak istiyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?