Benim epidural sezeryandı canım.Cok rahat geçirmiştim.Baş ağrısı,gaz problemi vs.hiç yaşamadım.Doğum sonrası birkaç saat bişeyler yemek yasak.Kayısı kompostosu götürmüştük,bisküviyi batırıp hep ondan içmiştim.Başkaları gazdan kıvranırken bende hiç olmadı.Cok rahatlattı ve sütümü de hemen getirdi.Tavsiye ederim kesinlikle.
Genel anestezi bebeğe geçiyor, o yüzden sezaryenlerde yapmak istemiyorlar.Devlette mi oldun canım? Devlet artık epidural yapıyor diye bir yorum okudum burada ben komple uyumaktan yanayım çok korkuyorum çok
Cnm bende sezeryan oldum. Normal diye.gittimvaveyla__ gibi benimde bebeğinin kalp atışı alınamadı acilen sezeryana girdim. Hiiç anlatılanlar gibi olmadı. Ne baş agrısı ne gaz sancısı.. 24 saat sonra evdeydim . 30 lu yaşlardayım hani çok genç de değilim ... Ama 3 gün sonra tamamen iyileştim ..
Eger epidural anestezi yeterli olursa kesinlikle komple bayiltmalarina musaade etme ...
Dün gorumcem dogurdu , ilk once epidural yapmislar beklemisler uyusmamis vucudu sonrada komple narkoz vermisler bayiltmislar...
Allahim o nasil bir çıkıştı dogumhaneden , karnim aciyo diye bagira bagira , aglaya aglaya cikti resmen psikolojim bozuldu...
Gittim hemen hemsireyle konustum , komple bayilttiklari icin yapiyor bunu dedi bilmiyorum ama kotuydu...
5 haftalik hamileyim , eger hamile olmasaydim uzun sure cocuk yapmaya cesaret edemezdim o goruntuden sonra...
Ya gerçekten mi? Ben çok korkuyorum Allah razı oldun içimi rahatlattınız gerçekten elim ayağıma dolandı son günlerde. Birde devlette olacağım devlet de epidural yapıyor dediler iyice korktum çünkü ben komple uyuyup hiç bir şey yapıldığını bilmek istemiyorum. Bilirsem ordan kaçarım panik atağım varCuma günü inşallah normal sezeryan olabilirsin derler yoksa gerçekten bu bebeği tamamen içimde tutmak gibi saçma fikirlerim var
Ya neden öyle olmuş ki ? Komple uyuyunca daha iyi diyorlar yaşayanlar gerçi bünyeden bünyeye fark ediyormuş Allahım herkesin yardımcısı olsun bana da epidural çok korkunç geliyor onlar orada bana dokununca ben hissedeceğim, ne yaptıklarını bileceğim ve sakince yatacağım. Aklım almıyor canlı kesilmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?