Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
09.01.15 tarihinde sezeryan ile dogum yaptim kanamam 1 hafta falan surdu aradan 15 /20 gun sonra az az kanamam oluyor sizce.normal mi ven zaman adet olurum acaba?
09.01.15 tarihinde sezeryan ile dogum yaptim kanamam 1 hafta falan surdu aradan 15 /20 gun sonra az az kanamam oluyor sizce.normal mi ven zaman adet olurum acaba?
bence normal ama mutlaka DR. görsün yinede sonuçta bir ameliyat geçirdin. Ne zamana adet olurum demişsin bu o kadar değişken ki.Emziriyorsan hemen olmayabiliyorsun.ben ikincide 10 ay sonra oldum , ilkinde ise hemen ertesi ay oldum.
bence normal ama mutlaka DR. görsün yinede sonuçta bir ameliyat geçirdin. Ne zamana adet olurum demişsin bu o kadar değişken ki.Emziriyorsan hemen olmayabiliyorsun.ben ikincide 10 ay sonra oldum , ilkinde ise hemen ertesi ay oldum.
epidural sezeryanda oluyor genelde öyle ağrılar.Tabii birde yeni bebişin yorgunluğu :) hiç bir şey atlamadan sorun madem DR gideceksiniz. tavsiyem not alın gittiğinizde sormayı unutmazsınız.