Sezeryan ile doğum yapanlar bakabilir mi?

cornella

Guru
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
9.922
3.088
373
Arkadaşlar cuma akşamı epidural sezeryan ile erken doğum yaptim.doğumdan sonra uyku da ellerim de uyuşma başladı. Şuan karıncalanma da var ufaktan. Gebelik döneminde de de oluyordu ama kafama takmıyordum hamilelikte olur diye. Şimdi sezeryan sonrası olunca endişe etmeye başladım.
Bu durumu yaşayan oldu mu?
Doktora tabi ki soracağım ama bu süreçte endiselerimden kurtulmak için size de sormak istedim. Nette de bu konu ile alakalı pek bir şey yok.genelde hep gebelikte uyuşmadan bahşedilmiş.
Konuyu bir süre taşımazsaniz çok memnun olurum. En fazla burada yorum geliyor.

Doğumdan öncede ellerinizin uyuştuğunu yazmışsınız.
Sezeryanla alakalı bur durum olduğunu sanmıyorum
Boynunuzla ilgili bir sıkıntı olabilir fıtık ,düzleşme gibi
Geçmiş olsun...

Doğumdan öncede ellerinizin uyuştuğunu yazmışsınız.
Sezeryanla alakalı bur durum olduğunu sanmıyorum
Boynunuzla ilgili bir sıkıntı olabilir fıtık ,düzleşme gibi
Geçmiş olsun...

Evet gebelikte de oluyordu ama bu kadar değil di.
Bu arada tsk ederim cvp için.

Canım hamilelikte karpal tünel sendromu olabiliyor parmaklarda uyuşma hareket zorluğu filan.
Acaba öyle mi oldu sende de?
Zaten daha yeni doğum yaptın hemen normale dönemez vücudun.
Sezaryenle alakası olduğunu sanmıyorum.

Oluyor o bende de vardı ablamda da olmuştu uyuşukluk güçsüzlük alınan narkozdan oluyor

Bunun sezeryanla ilgisi yok benimde hamilelik sonlarinda olmuştu dogumdan bir hafta sonra falan geçti. Ödem gidene kadar devam edebiliyor yani

Gebelikle başlayan bazı durumlar dogum sonrası hemen bitmeyebiliyor bi sure daha devam edip öyle geçer muhtemelen
Ben yasamadım öyle bir sey

İnşallah geçer cnm.

Hamilelikte bazen ödemden, bazen vucudum değişen şeklinden vs bahsettiğiniz şikayetler oluyor.
Bende gebelikte sabahlari uyandığımda parmaklarımı oynatamazdim bile... doğumdan sonra yavaş yavaş geçti. Vücut ödemi attikca...
Ama şikayetiniz azalma yerine gitgide artıyor muhtemelen boyun kaynaklidir
Emzirme pozisyonundan dolayi da artiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…