Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ilk bebeğimi 3 ay önce kucağıma aldım 40 ım çıktıktan sonra adet oldum şimdi tekrar olmam gerekiyor ama 11 gün geçti aranızda böyle bi durum yaşayan var mı
Ben zamanında olurdum dogumdann sonra, ama seni süt koruyor olabilir annem anlatırdı bizi emziriken doğru düzgün adet olmazmış ama sen yinede baktır cnm kan testi yaptır
Ya kızlar bugün 15 gün oldu sezeryan doğum yapalı, bugün biraz fazla ayakta kaldım evin içinde biraz iş güç zorlamadan tabiki yaptım. Şuan dikiş yerlerim acıyo ve yanma var. Bişey olmamıştır demi ne dersiniz????
Ya kızlar bugün 15 gün oldu sezeryan doğum yapalı, bugün biraz fazla ayakta kaldım evin içinde biraz iş güç zorlamadan tabiki yaptım. Şuan dikiş yerlerim acıyo ve yanma var. Bişey olmamıştır demi ne dersiniz????
Bende bebeğim zor bir Bebek olduğu için ve çok misafir geldiğinde gittiğinden ayakta kalmıştım be Benin'de acımıştı şuan 38 gün oldu şükür bir şikayetim yok ama başlarda olmuştu çok eğer tedirginseniz doktorunuza sorun ama bir şey olduğunu sanmıyorum dinlenince geçmişti benim