Sezeryan ile doğum

Nur0614

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2016
29
8
6
40
merhaba arkadaslar 5bucuk aylık ıkızlerıme hamıleyım detaylı ultrasona gırdım cok sukur bebekler ıyı yalnız sezeryan dogum yapıcam ve ınanılmaz korkuyorumDaha once hıc bır amelıyat gecırmedım ve narkoz bnı cok korkutuyor uyanamam yada bayıldıgımda acıyı hıssedersem dıye hamılelık psıkolojısımı bılmıorum ama deneyımi olanlar ltfen bılgı verırmısınz sımdıden ılgılenen herkese cok tsekkur ederım

Genel anestezi alırsan ettafımdan duyduklarıma göre büyük bir acıyla uyanılıyor. Ben ilkinde spinal anestezi aldım ve kendimde sayılırdım ama acıyı 3,4 saat hissetmedim. Çünkü bacaklarınız halen uyuşuk oluyor sonrasında da ağrı kesici yapılıyor. Şiddetle spinal anestezi tavsiye ederim.

Diğer yandan o dikişlerin acısı az ya da çok her halukarda hissedilecek önemli olan daha hafif atlatabilmek.

bende sezeryan oldum sıkıntı yaşamadım korkmayın lutfenn herşeyın hayırlısını ısteyın...

Belden uyusturmamı sanırım bahsettıgınız ama o an herseyi gormek daha zor degılmı

Belden uyusturmamı sanırım bahsettıgınız ama o an herseyi gormek daha zor degılmı
Ben de henuz dogum yapmadım ama duydugum kadariyla siz görmüyorsunuz. Araya set seklinde ortu geriliyor. Siz sadece belden asaginiz uyusmus bir sekilde yatiyorsunuz ve hicbir sey hissetmiyorsunuz. Kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayin inanin hamilelik surecinden daha zor olmayacak dogum sureci ve sonunda dunyanin en guzel mutlulugunu yaşayacaksınız. Kendinizi telkin etmeye çalışın.

Allah sizede dogum kolaylıgı versın ıns Umarım bır nefeste kurtuluruz

Ben de 34 gün önce spinal anestezi ile doğum yaptım. O kadar kısa sürüyor ki tamamen uyumanıza değmez inanın. Ayrıca bebeklerinizi hemen görüp dokunabileceksiniz:).

Ben de 34 gün önce spinal anestezi ile doğum yaptım. O kadar kısa sürüyor ki tamamen uyumanıza değmez inanın. Ayrıca bebeklerinizi hemen görüp dokunabileceksiniz:).
Allahım hayırlı evlat etsın ıns gule gule buyutun evet görmek hemen cok guzeldır ama zaten cok korkuom spinal anestezı ıle sanırım ıyıce korkarım

3 ay önce epidural sezeryan oldum belden aşağısı uyuşturuluyor siz hiçbişey hissetmiyosunuz ve bebeginizi doğar doğmaz görebiliyorsunuz ameliyat sonrası hiç ağrı hissetmedim 2 gün hastanede kaldım 3 gun eve geldim hafif işlerimi bile yaptım.hayırlı doğumlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…