Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım sabır versin kardeşim, gerçekten rüyalar birçok şeyi anlatıyor...Pek fazla alakali degil ama konuyu okuyunca aklima geldi.
Ben dogum sancıları çekerken arada uyuya kaliyordum , ama bi seferinde rüyamda bebegimin hastahane icin hazirlanmis bebek cantasi var hani şu iki kenarlari açık fermuarli olanlardan... O kenari acik kismindan fare kafasini cikarip bakiyor ,oan "anneee buraya da gelmisler \ girmisler " diyorum.
Uyaniyorum. Korkuyorum bu rüyadan...
Ve hakikaten de korktugum gibi bebegim dogduktan 5 gun sonra öldü :'(
Haftalar sonra yine bir rüya görmüştüm..
Korkacak birşey yok ki, 2. doğumumda da dua ediyordum aynı şekilde hatta aynı rüyayı göreyim diye...Korkutma kız beni sezeryana güveniyodum ondanda korktum şimdi.
Evet..... Amin Allah razı olsun kardeşim..Allahım sabır versin kardeşim, gerçekten rüyalar birçok şeyi anlatıyor...
Doğuma girerken aldığım aneztesi ile 3 saniyede uyumuştum.. ve bir rüya görmeye başladım,tabi bu bir rüyaysa.. ben ruhumun ayaklandığını, yani ölmek ve cennet-cehenneme gitmek gibi birşey olduğunu düşünüyorum... heryer yemyeşil ve karşımda sadece çok güzel bir ev var, oraya odaklanmışım, gitmiyorum ama sadece bakıyorum...kısacası yeşillik ve bir ev.. belki de cennet..
Benim gibi aneztesi sonrası böyle bir şey hatırlayan varsa yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Labirentten çıkamadan uyanıyorsunuz, ben eve bakıyorum ve gitmeden uyanıyorum, belki de rüyamızda görülen yere varabilsek gerçekte ölürüz, varmadan uyanıyor ve yaşıyoruz..doğum değilde bazı operasyonlar geçirdim
genel anestezi aldığım rüya görmedim ama lokal anetezi aldığımda gördüm.
çok net hatırlıyorum kaldığım hastanede bi anda labirente düşüyorum. labirent içinde çıkış yolu arıyorum o kadar hızlı ilerliyorum ki tıpkı filmlerdeki gibi fiuvv fiuvv uçuyorum resmen labirentler arasında öyle ki hızdan başım dönüyor onu bile hissediyorum. anestezi yetersiz geliyor uyanıyorum. tekrar anestezi veriliyor ve aynı rüyayı görmeye devam ediyorum.
labirentten çıkamadan uyanıyorum operasyon bitiyor. çok tuhaftı benim için uyanıp aynı rüyayı tekrar görmek