Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sezeryan rahatlik.normal dogum cok sancili ve aci.etrafindakiler keyif catarken sen neden aci cekesinki.agrisiz sizisiz al bebegini kucagina.Doğum yaklaştıkça korkularda çoğaldı şimdiden... norml den cok korkuyorum sezeryan istiyorum ama kararsz kaldm![]()
vajinismus geçmişin olunca normal olmuyor mu ki doktor mu dedi bunubenım vajınısmus gecmısımden dolayı sezeryan olcak
bende normal dogurmak ısterım acıkcası
bu durumdan duruma degısıyor benım durumumdakıne normal dogum yaotırılmıyor 3 farklı doktor aynı seyı soyledıvajinismus geçmişin olunca normal olmuyor mu ki doktor mu dedi bunu![]()
hadi ya alttan muayene olamadın o zman hiç çok geçmiş olsunbu durumdan duruma degısıyor benım durumumdakıne normal dogum yaotırılmıyor 3 farklı doktor aynı seyı soyledı
benımkı vajınısmusunda vajınısmusuydu![]()
doktor hıc teklıfınde bıle bulunmadı :)hadi ya alttan muayene olamadın o zman hiç çok geçmiş olsun
bende alttan muayene olamaıyorum o yüzden vajinusmussun dedi bana ama ben ilişkiye girebiliyordum halbuki yoksa hamile nasıl kalınırkidoktor hıc teklıfınde bıle bulunmadı :)
1 kere altdan muayene oldum oda kızlık zarım cıkartılıp vajınam genısletıldıkden sonra okadar
tesekkur ederım :)
ben normal dogumu aslında su yuzden ıstıyordum
dogumda belkı genısler daha rahat olurum dıyeydı
ama doktorlar normal dogurursam benım ıcın cok buyuk bı travma olacagını soyledıler
normal dogum yapamayacak olsan doktorun kesınlıkle soylerdıbende alttan muayene olamaıyorum o yüzden vajinusmussun dedi bana ama ben ilişkiye girebiliyordum halbuki yoksa hamile nasıl kalınırkikafam karıştı iyice normal doğum yapamicak mıyım ben şimdi
normal dogum yapamayacak olsan doktorun kesınlıkle soylerdı
bu dedıgım gıbı kısıden kısıye degısen ozel bı durum
benım vajınam amelıyatda genısletılırken catlamıs 4-5 dıkısım vardı dogum yapmıs gıbı cıktım
genıslemıs olmasına ragmen dardı baya bı sıkıntı yasadım
4. ılıskımızde hamıle kaldım tam alısamadan
bebegıde senıde yıpratmamak tehlıkeye sokmamak bosuna ezıyet cektırmemek ıcın en mantıklısı sezeryan dedıler
hatta doktorum bana sezeryan bızım ıcın daha zor normal dogumda gerektıgı yerde mudahale ederız kendılıgınden gelısen cok dogal bı olaydır sezeryan bıldıgın amelıyat bızım ıcın daha cok iş cıkıyor rıskı daha fazla dedı
yanı denıldıgı gıbı doktorlar hemen kesıp bıcmeye yonelık degıl aslında....
sen doktoruna guven normal yapabılıyorsun derse yaparsın
ayy ınsallah saglıklı sıhhatlı bı gebelık gecırıp en guzel bebısı dogur ınsallah :)çok geçmiş olsun canım ya kötü zamanlar geçirmişsinsağlıkla alırsın inşaAllah yavrunu kucağına canım benim doktor ne dicek bakalım henüz bişey belli değil benim bunları konuşmak için erken diye sanırım daha kalp atışını bile duymadım susam tanemin
inşaAllah gerçekten güzel bi doktara denk gelirim
![]()