Sezeryan mı kararsızım... :(

kubrabuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
52
14
28
33
Doğum yaklaştıkça korkularda çoğaldı şimdiden... norml den cok korkuyorum sezeryan istiyorum ama kararsz kaldm :(

Sezaryen doğum yasaklanmadı mı? Yani zorunlu bi durum olmadıkça yapılmayacaktı

benım vajınısmus gecmısımden dolayı sezeryan olcak
bende normal dogurmak ısterım acıkcası

Canım her ikisinin de olumlu ve olumsuz yönleri var.ben sezaryen doğum yaptım ve çok memnunum iyi ki sezaryen olmuşum diyorum ama benim doktorum çok iyiydi.

Bnm doktorum da burda baya ün salmış biri. Insallah doğumda iyi olur

En güzeli mümkünse normal dogum o Ani acida olsa cok güzel bence.

Önce gözüm kesmedi normal doğumu,doktorumdan ben sezeryan isterdim.sonradan bebek ters olunca gönül rahatlığıyla sezeryan oldum.spinal anestezi ile gerçekleşti doğum.herşey çok güzel geçti bizim için:) nacizane sana tavsiyem gönlün , vücudun ve psikolojin hangi doğum şeklini istiyorsa onda karar kıl.çünkü yıllar boyu travma yaşamaman için,o anın aklında hep güzel kalması için...

Ahh ah bilsen normal doğumun rahatlığını sezeryanin zorluklarını kararını rahatça verirdin
En basiti bebeğini rahatça alip emziremiyosun ilk zaman
Her iki dogumuda yapmış biri olarak normalden korkma
Zorunlu olarak ikinci bebeğim spinal sezeryan oldu ameliyat fikri bile beni korkutmuştu ama mecburdum keşke mecbur olmasaydim kızimdaki gibi normal olsaydi

Benim bebegimin boynunda 2 tur kordonu var. dun kontrolde muhtemelen sezaryen olur diyor doktor ama kesinde konusmuyor normalde olabilir diyor. bence doktorlara guvenin vucudunuz nasil doguma el verisliyse onu yapin. Normal yada sezaryen diye tutturmamak lazim.

Doğum yaklaştıkça korkularda çoğaldı şimdiden... norml den cok korkuyorum sezeryan istiyorum ama kararsz kaldm :KK43:
Sezeryan rahatlik.normal dogum cok sancili ve aci.etrafindakiler keyif catarken sen neden aci cekesinki.agrisiz sizisiz al bebegini kucagina.

vajinismus geçmişin olunca normal olmuyor mu ki doktor mu dedi bunu :KK64:
bu durumdan duruma degısıyor benım durumumdakıne normal dogum yaotırılmıyor 3 farklı doktor aynı seyı soyledı :(
benımkı vajınısmusunda vajınısmusuydu :D

hadi ya alttan muayene olamadın o zman hiç çok geçmiş olsun
doktor hıc teklıfınde bıle bulunmadı :)
1 kere altdan muayene oldum oda kızlık zarım cıkartılıp vajınam genısletıldıkden sonra okadar
tesekkur ederım :)
ben normal dogumu aslında su yuzden ıstıyordum
dogumda belkı genısler daha rahat olurum dıyeydı
ama doktorlar normal dogurursam benım ıcın cok buyuk bı travma olacagını soyledıler

doktor hıc teklıfınde bıle bulunmadı :)
1 kere altdan muayene oldum oda kızlık zarım cıkartılıp vajınam genısletıldıkden sonra okadar
tesekkur ederım :)
ben normal dogumu aslında su yuzden ıstıyordum
dogumda belkı genısler daha rahat olurum dıyeydı
ama doktorlar normal dogurursam benım ıcın cok buyuk bı travma olacagını soyledıler
bende alttan muayene olamaıyorum o yüzden vajinusmussun dedi bana ama ben ilişkiye girebiliyordum halbuki yoksa hamile nasıl kalınırki :KK57: kafam karıştı iyice normal doğum yapamicak mıyım ben şimdi

bende alttan muayene olamaıyorum o yüzden vajinusmussun dedi bana ama ben ilişkiye girebiliyordum halbuki yoksa hamile nasıl kalınırki :KK57: kafam karıştı iyice normal doğum yapamicak mıyım ben şimdi
normal dogum yapamayacak olsan doktorun kesınlıkle soylerdı
bu dedıgım gıbı kısıden kısıye degısen ozel bı durum
benım vajınam amelıyatda genısletılırken catlamıs 4-5 dıkısım vardı dogum yapmıs gıbı cıktım
genıslemıs olmasına ragmen dardı baya bı sıkıntı yasadım
4. ılıskımızde hamıle kaldım tam alısamadan
bebegıde senıde yıpratmamak tehlıkeye sokmamak bosuna ezıyet cektırmemek ıcın en mantıklısı sezeryan dedıler
hatta doktorum bana sezeryan bızım ıcın daha zor normal dogumda gerektıgı yerde mudahale ederız kendılıgınden gelısen cok dogal bı olaydır sezeryan bıldıgın amelıyat bızım ıcın daha cok iş cıkıyor rıskı daha fazla dedı
yanı denıldıgı gıbı doktorlar hemen kesıp bıcmeye yonelık degıl aslında....
sen doktoruna guven normal yapabılıyorsun derse yaparsın

normal dogum yapamayacak olsan doktorun kesınlıkle soylerdı
bu dedıgım gıbı kısıden kısıye degısen ozel bı durum
benım vajınam amelıyatda genısletılırken catlamıs 4-5 dıkısım vardı dogum yapmıs gıbı cıktım
genıslemıs olmasına ragmen dardı baya bı sıkıntı yasadım
4. ılıskımızde hamıle kaldım tam alısamadan
bebegıde senıde yıpratmamak tehlıkeye sokmamak bosuna ezıyet cektırmemek ıcın en mantıklısı sezeryan dedıler
hatta doktorum bana sezeryan bızım ıcın daha zor normal dogumda gerektıgı yerde mudahale ederız kendılıgınden gelısen cok dogal bı olaydır sezeryan bıldıgın amelıyat bızım ıcın daha cok iş cıkıyor rıskı daha fazla dedı
yanı denıldıgı gıbı doktorlar hemen kesıp bıcmeye yonelık degıl aslında....
sen doktoruna guven normal yapabılıyorsun derse yaparsın

çok geçmiş olsun canım ya kötü zamanlar geçirmişsin :( sağlıkla alırsın inşaAllah yavrunu kucağına canım benim doktor ne dicek bakalım henüz bişey belli değil benim bunları konuşmak için erken diye sanırım daha kalp atışını bile duymadım susam tanemin :110::anneadayı: inşaAllah gerçekten güzel bi doktara denk gelirim En Büyük TÜRKİYE

çok geçmiş olsun canım ya kötü zamanlar geçirmişsin :KK43: sağlıkla alırsın inşaAllah yavrunu kucağına canım benim doktor ne dicek bakalım henüz bişey belli değil benim bunları konuşmak için erken diye sanırım daha kalp atışını bile duymadım susam tanemin :110::anneadayı: inşaAllah gerçekten güzel bi doktara denk gelirim En Büyük TÜRKİYE
ayy ınsallah saglıklı sıhhatlı bı gebelık gecırıp en guzel bebısı dogur ınsallah :)

Back
X