Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
artık u konuyu düşünüp fikir alışverişine başlama zamanı geliyor sanırım kızlar :)) benim oğlum normal olmuştu ama bunda sezeryanla normal arasında gidip geliyorum açıkcası
anlamadığım bir şey zaten ilk doğumuzun normal olmuş.neden sezeryana yöneliyorsunuz ki.sezeryan çok mu iyi bir şey,gerekli olmadıkça sezeryan doğuma karşıyım...hakkınızda hayırlısı olsun.
şimdiki fikrim normal doğum hayırlısı ve sağlıkla inşallah ama doğum zamanı geldiğinde belki de bizim fikrimizden önce bebeğimizin sağlığı söz konusu olacak ve bu neyi gerektiriyorsa onu yapıcaz. sezaryen veya normal doğum Allah hepimize hayırlısını nasip etsin.
size katılıyorum. hayatta herşey insanın planladığı gibi olmayabiliyor. ben normal doğum istiyorum. ama o günkü şartlar sağlık açısından sezeryanı gerektirecekse sezeryan olurum. ne yapalım.ayrıca doğumu yapacak olan anne. eğer kadın kendini normal doğuma hazır hissetmiyorsa, sezeryan istiyorsa sezeryan olur.insanların tercihlerine saygı duymalıyız bence.
karşıysanız buyrun yapın normal doğumu beni eleştirmeniz için değil fikirlerimizi paylaşalım die açtım konuyu... normal doğum yapalı 3,5 sene oldum ve doğumda rahimde oluşan yırtık nedeniyle sürekli mantar enfeksiyon için ilaç kullandım.. ve bir çocuğum daha olduğundan planlı olsun diye düşündüm... yeterli mi !!!!!!!!!!
sana kesınlıkle katılıyorumBen sezeryandan cok korkuyorum, ameliyat cunku, nrmaldende korkuyorum ama, sezeryandan iyidir herhalde.