sezeryan mı normal doğum mu istiyorsunuz ???

family

Biriciğim Buğrahan'ım:):)
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
888
0
116
Denizli
artık u konuyu düşünüp fikir alışverişine başlama zamanı geliyor sanırım kızlar :)) benim oğlum normal olmuştu ama bunda sezeryanla normal arasında gidip geliyorum açıkcası

anlamadığım bir şey zaten ilk doğumuzun normal olmuş.neden sezeryana yöneliyorsunuz ki.sezeryan çok mu iyi bir şey,gerekli olmadıkça sezeryan doğuma karşıyım...hakkınızda hayırlısı olsun.

artık u konuyu düşünüp fikir alışverişine başlama zamanı geliyor sanırım kızlar :)) benim oğlum normal olmuştu ama bunda sezeryanla normal arasında gidip geliyorum açıkcası

ne güzel normal doğum yapmışsınız ilk doğumu..benimki mecburiyetten sezeryan olduhep içimde uhtedir yaşayamadım ve yaşayamayacağım o duyguyu diye..bilmiyorum belki yaşamamak daha iyidir
sezeryan sonrası ilk 3 ay kesi yeri çok ağrıyor.. ilk 1 sene orası hep uyuşuk ve garip oluyor..ve sızısı devam ediyor..şimdilerde üşütürsem yine sızlıyor..bıçak yarası sonuçta kolay değil..hakkımızda hayırlısı olsun ikisinin de zorluğu var tabi

anlamadığım bir şey zaten ilk doğumuzun normal olmuş.neden sezeryana yöneliyorsunuz ki.sezeryan çok mu iyi bir şey,gerekli olmadıkça sezeryan doğuma karşıyım...hakkınızda hayırlısı olsun.

karşıysanız buyrun yapın normal doğumu beni eleştirmeniz için değil fikirlerimizi paylaşalım die açtım konuyu... normal doğum yapalı 3,5 sene oldum ve doğumda rahimde oluşan yırtık nedeniyle sürekli mantar enfeksiyon için ilaç kullandım.. ve bir çocuğum daha olduğundan planlı olsun diye düşündüm... yeterli mi !!!!!!!!!!

ve ayrıca normal doğumda da bıçak atıp dikiş dikiyorlar bence ikiside zor hem yaşayana hem yaşamayana Allah yardımcımız olsun destek olalım bence köstek değil

şimdiki fikrim normal doğum hayırlısı ve sağlıkla inşallah ama doğum zamanı geldiğinde belki de bizim fikrimizden önce bebeğimizin sağlığı söz konusu olacak ve bu neyi gerektiriyorsa onu yapıcaz. sezaryen veya normal doğum Allah hepimize hayırlısını nasip etsin.

size katılıyorum. hayatta herşey insanın planladığı gibi olmayabiliyor. ben normal doğum istiyorum. ama o günkü şartlar sağlık açısından sezeryanı gerektirecekse sezeryan olurum. ne yapalım.ayrıca doğumu yapacak olan anne. eğer kadın kendini normal doğuma hazır hissetmiyorsa, sezeryan istiyorsa sezeryan olur.insanların tercihlerine saygı duymalıyız bence.

evet kesinlikle planladığımız gibi hayatımız gitmiyor. kuzenim normal doğuma girdi yaklasık 20 saate yakın sancı cektı en sonunda bebek gelmeyınce sezaryene alındı cektıgı acılar da yanına kar kaldı. ve cok dogru bırsey yazmıssın normal doguma hazır hissetmek cok önemli o psikolojiye hazır değilsek doğum zor olurmus bunu da dogum hemsiresi arkadasım söyledi.

böyle bi konu açtıysan iki doğum şekli ile ilgili her türlü yoruma açık olman lazım.
sen kararını vermişsin senin gibi düşünenleri arıyosun.

ilk msjını okuyunca ben de çok merak ettim ilki normal olmuş ne sorun çıkmış da şimdi sezeryan istiyo diye.
fikir paylaşmak değil ki bu, azarlıyosun resmen iyi ki ben sormamışım aynı soruyu

eskiden sezeryan doğummu varmış annelerimiz bizi çatır çatır doğurmuşlar birşeyde yok maşşallah eski kadınlara biz panik yaptığımızdan sezeryan istiyoruz ... risk almak istemiyoruz herhalde bende korkuyorum ama önceliğim allah izin verirse normal diğer doğumları hiç düşünmedim risk oluşursa o kısmı doktora bırakıyorummm

eskiden sezeryan doğummu varmış annelerimiz bizi çatır çatır doğurmuşlar birşeyde yok maşşallah eski kadınlara biz panik yaptığımızdan sezeryan istiyoruz ... risk almak istemiyoruz herhalde bende korkuyorum ama önceliğim allah izin verirse normal diğer doğumları hiç düşünmedim risk oluşursa o kısmı doktora bırakıyorummm

eskiden evde yapılan normal doğumlarda dikiş bile atılmıyormuş annelerde hiçbir sorun da olmuyormuş. Şimdi normal doğumları bile dikişle yapıyorlar... Ama ne olursa olsun normal doğumdan yanaym

Ben sezeryandan cok korkuyorum, ameliyat cunku, nrmaldende korkuyorum ama, sezeryandan iyidir herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…