- 6 Eylül 2016
- 787
- 448
- 103
- Konu Sahibi burcuburak1907
Şöyle şöyleyebilirim ki, bu tamamen kadın doğum uzmanınızın sizin hamilelik sürecinin kontrolünde değişebilen bir durum. Eğer normal doğumu kaldırabilecek gücünüz yok ise (bunlar test ile ölçülüyor) size sezeryanı önermek durumundalar. Eğer Rahmi'nizde açılma durumu söz konusu ile diyelim ki 5-7 cm kadar bir açılma bu sürede tabii bebeğinizin ultrasondaydı durumuna bağlı bir şekilde normal doğuma alabilirler. Gelelim zorluk kısmına.kızlar ben daha bekarlığımdan beri normal doğumdan çok korkuyorum sancı o ani günü belli olmadan gelebilecek sancıdan suyun bşrsen gelmesinden vs bide normal doğumdan sonra rahimde eskisi gibi olmuyo erkek tarafından bu hissediliyo diyolar onuda düşünüyorum ama sezeryanda sonrası zor dikişi ağrısı tam uyutulursan hemen çocuğunu görüp algılayamıyosun bile asla normal istemem derken şimdi ufaktan sanki düşünmeye başladım ama kafam çok karışık![]()
Normal doğum bir kadın için en sağlıklı doğumdur. Ve o anki acınızı doğrusunu duymak isterseniz eğer, hiç yaşamak istemezsiniz (ah birde bebeğiniz içerde kalmakta ısrarcıysa, suni sancıyla onu uyarmaları saatler alıyor) sezeryan ise, sonrasında rahim için estetik ameliyat olabilir ve eşinize doğum öncesi görünümü sağlayabilirsiniz..
Tabii dediğim gibi bunların hepsi kadın doğum uzmanınıza ve en önemlisi bebeğinizin keyfine bağlı :)