ama kimse size bencil olduğunuzu söylememiş ki..sadece sunni sancının çok zor olduğunu herkes ifade ediyor bunun için sizin canınız daha çok yanmasın diye öyle söylemişler.ben sezeryan olmuştum ekimde tekrar bebişim olacak gene spinal sezeryan iyiydi yani b
selam,
ben oğluma hamileyken cuma günü 39+1de kontrole gitmiştim,bebek inmemişti hiçbir belirti yoktu..ama pazar gecesi sancılarım başladı hafiften.sabaha karşı hastaneye gittim, sancılar hafifti ama beklemeye cesaret edemedim..8de dr geldi, suni sancıyla süreci hızlandırmayı önerdi olur dedim..9da suni sancı verildi evet çokşiddetli ama geldi ve geçti tabiki, gerçi ben şanslıydım suni sancıyı sadece 1,5 saat çektim..saat 10,30da epidural verildi ve herşey süt liman oldu..aslında bu tamamen kişisel bir şey, ağrı eşiğine, bünyene bağlıbaşlası ne dese boş..ama ben suni sancıdan hiç pişman olmadım, ilk doğumum olduğu halde sadece 1,5 saat sancı çektim..suni olmayan sancı ve sezeryanı yaşamadım bilmiyorum..ama madem beklemekte sakınca yok dedi dr, normal doğum için biraz daha bekleyebilirsin..pzt için acele etmeye gerek yok bence..sağlıklı ve kolay bir doğum dilerim
arkadaslar 39+3 gunluk hamıleyım 11 ağustos kızımın doğum tarıhı yanı 5 gunum var ama ne açılma ne kanala girme hıc bır belırtm yok,yerını sevmiş,dr.um doğum gunu gelmezsse sunı sancı vereceğini söyledi,bende perşembe değil p.tesı olurmu dedım 3 gun once oda farketmez zamanı geldığini söyledı artık eşimin doğuum gunu olduğu ıcın p.tesı ıstıyorum,3gun once 3gunde gelırmıydı bılmıyorm beklesemmı acaba da dıyorum kafam okdar karışıkkı,sonuc olarak suan p.tesı 8,30 hastaneye gıdıp sunı sancı verılıcek cok okudum sunı sancı zor dıyorlar,açılmazsa sezeryan sızce ne yapsam sezeryanmı sunı sancımı arkadaslarım.tşk.ler
merhaba ya biraz alakasız olacak ama sanırım epiduralle normal doğum yaptınız bende düşünüyorum nasıl memnunmuydunuz bana biraz bilgi verirmisiniz.şimdiden çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?