Acıll bakınn ... Haftam doldu sunı sancı ıstemıyorum ne yapayım :(

40 haftayı geçmişsiniz, niçin doktorunuz her gün nst ye gir demesine rağmen 2 günde bir gidip riske atıyorsunuz anlamadım. nst yalnızca sancılarınızı kontrol etmek için değil, aynı zamanda bebeğin içerideki durumunu da gözden geçirmeye yarıyor. nst yi aksatmanız bebeğinizi istemeden riske atmış olmanız anlamına gelebilir. nolur düzenli gidin kontrollerinize..

bebegın oynamasına cok dıkkat edıyorum o yuzden gıtmemısdım ama artık mecbur gıdıcem sagol düşüncen ıcın :)

Canım benim yengem 41+4 te doğurdu ve gayet sağlıklı bir yeğenimiz oldu 42 haftaya kadar süresi varmış ona eşiyle cinsel ilişkiye girmesini bol bol yürümesini ve sıcak suyla banyo olmasını söylemişlerdi denilenleri yaptı gecesinede doğurdu bence denemekten bi şey olmaz
canım benden leke geldi nişanda olabılır lekede tam emın degılım cunku ebenın baktıgı gunden sonra geldi. o yuzden ılıskıye gıremıyorum nolur nolmaz dıye :\
kuzum nasılsın doğum yaptın mı?

nerdeeeeeeeee :) cuma sunı vercekler bakalım :)

Leken ne zaman geldi canım doktor ne diyor bu arada cumaya var daha bakarsın o zamana kadar doğurursun leke geldikten bir iki gün sonra da doğum oluyor diye biliyorum Allah yardımcın olsun sağ salim bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah

Back