- 10 Şubat 2022
- 26
- 12
- 1
- 22
- Konu Sahibi Kayrq lina
-
Ben belden uyuşturma yaptım doğumu güzel bişey bebeği görüyosunuz falan ayrıca bir sıkıntısı yok. Ama genel anestezi ameliyatta olmuştum uyandığında öyle saçmalamıyosun yakafan yerinde olur ama doktorun bana dediği belden uyuşturma avantaj o ilk saatler deli gibi ağrıyı atlatmış olursun demişti öylede oldu sanırım. Genel anestezi uyandığın an ağrıların seni karşılıyo
Spinal anestezi oldum, doğum anını görmek güzel. Acının en zor olan kısmını da bir nebze gecirmis oluyorsun etkisi gecene kadar. Ama spinal anestezi sonrası bel ağrısı kaldı bende
Yok yok benide çok korkutmuşlardı ama gayet normal uyandım 2 defa oldum bide. Herkeste aynımı bilemem ama genel anestezide mide bulantısından çok çektim spinal iyidi ama gırgır şamata çıktım ameliyathaneden. Hakkında hayırlısı olsun sağ salim al kucağına bebeğiniBen gerçekten çok korkuyorum desem yani onların yüzüne karşı aklıma gelen herşeyi söylerim diye
Pişman değilim çünkü planlı sezaryen değildi şartlar onu gerektirdi benim için sağlıklı olan o anda sezaryendi, oldum. önemli olan çocuğumu sağlıkla kucağıma almış olmaktı benim için.Peki pişmanmısınız
Geneli asla tavsiye etmiyorum ben ne oglumun ilk aglayisini gorebildim nede o anin guzelligini hissedebildim mahvoldum zaten 1 haftada narkozu zor attim sutum bile gelmedi spinal olun en iyisiHayırlı akşamlar öncelikle ben 18 gün sonra kızımı kucağıma alıcamsezeryan doğum olacak ameliyatta tam mı narkoz aldınız yoksa belden aşağımı bide hangisi daha zor onu sorabilir miyim tam sezeryan alırsam ağzımdan çıkacak olanlardan çok korkuyorum kaynana kayınbabadan dolayı
Çok ağrın olur diye çok korkutuyorlar diyebilirimBen spinal oldum acil bir ameliyatti çok yalvardım ağladım beni uyutun diye
Doktorum hayır dedi iyi ki de kabul etmemiş.
Bebeğimin dogumuna aglamasina Şahit oldum küvöze gitti direk zaten iyi ki doğduğu an görebildim dedim .
Ben belden yapilan iğne kısmından çok korkuyordum ama hiç hissetmedim sonrası zaten sıfır his .
Ameliyatın ilk gecesini belden aşağı uyuşuk geçirdim hiç ağrı acı his olmuyor.
Çoğu yönden avantajlı spinal
Bu herkeste mı oluyo yoksa değişiyomuSpinal anestezi oldum, doğum anını görmek güzel. Acının en zor olan kısmını da bir nebze gecirmis oluyorsun etkisi gecene kadar. Ama spinal anestezi sonrası bel ağrısı kaldı bende
Allahım darısı bana olsun bu şekildeBelden uyuşturularak oldum.Hicbi sorun yaşamadım.Bebegimin doğduğu anı,ilk aglamasini duydum.Muhtesem biseydi
Bende öyle istiyorum ama herkes genel anestezi ol diyorlarBelden uyuşturularak oldum.Hicbi sorun yaşamadım.Bebegimin doğduğu anı,ilk aglamasini duydum.Muhtesem biseydi
Bana verir mi bilmiyorum normalde herşeyim normal ilerliyordu normal doğum olacaktı iltihaplanma olduğu için rahimde sezeryan dendi doğum tarihini aldıkBen genel oldum sonradan ağrın çok fazla olmuyor ama on gün kan sulandırıcı iğne kullanmak hoşuma gitmemişti
Genel anestezi olursanız veriyorlar beyne pıhtı atmaması için. İnşaAllah sağsalim alırsınız kucağınızaBana verir mi bilmiyorum normalde herşeyim normal ilerliyordu normal doğum olacaktı iltihaplanma olduğu için rahimde sezeryan dendi doğum tarihini aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?