- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
- Konu Sahibi suheylaylmz
Kızlar kısa ve net soruyorum 7 ay önce sezeryan oldum o günden beri Bakü Ceyhan boru hattı gibi gaz doluyum normal mi acep ne zaman geçer ömür boyu gazman gibi mi olucam teşekkür ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzum kabız değilim :) ama bizim kız kabız :))) valla yaa azalacagina artiyo uçan balon gibi havalanacam üstüne afiyetHah şimdi kendime geldim.Ayaklarını sıcak tutumalısın.Yediklerine dikkat et bacım.Bitkisel çaylar işini çözer.Kabızlık varmı?
Emziriyor musun?Yok kuzum kabız değilim :) ama bizim kız kabız :))) valla yaa azalacagina artiyo uçan balon gibi havalanacam üstüne afiyet
Evet canım emziriyorum kızım meme bağımlısı daEmziriyor musun?
Sizde gaz oluyorsa kızda kabız olması normal canım.Üşütme sakın sen.Yediklerine dikkat ediyormusun?Evet canım emziriyorum kızım meme bağımlısı da
Sizde gaz oluyorsa kızda kabız olması normal canım.Üşütme sakın sen.Yediklerine dikkat ediyormusun?
Hayır ne bulursam onu yiyorum açık ve net :) kızım biraz yaramaz o Uyuyunca alelacele yiyorum bişeyler
O zaman hava yutuyor olabilirsiniz anam gibi.Hayır ne bulursam onu yiyorum açık ve net :) kızım biraz yaramaz o Uyuyunca alelacele yiyorum bişeyler
Bir de şunu ekleyeyim.Bu durum sezeryanla alakalı olmayabilir.
Çünkü annem seneler evvel (hala da) bu durumu yaşamaya başlamıştı.Öyle şişyordu ki bir gün acile gittik.Oradan annemi doğumhaneye götürürken gördük:)
Neyse annem gebe değilim dedi.Velhasıl yemek yerken bolca hava yutuyormuş.Oda böyle şişkinlik yapıyormuş.Doktora gittiğimizde bir ilaç verdi onu içer o gün bu gündür.
Geçmiş olsun.
Ne demek canım.Senin gazın benim gazım:)Yaaa Kıyamam annecigineee çok teşekkür ederim çok değerli bilgiler verdin arkadaşım
hah işte acele yemek gaz yapar, hava yutuyorsunuz ve çok çiğnemiyorsunuz yerken.
Deneyeceğim canimcimKimyon için, hem gazinizi alir hem sut yapar :)
Evet manda gibi oldum zaten çıta gibiyim duba gibi oldum