sezeryan olan anneler

Daha çoook yeni geçmiş olsun Allah bagislasin bebeğini de benim 20 gün oldu bugün hala dikislerim ağrıyo ama o çok ağrı 4 gün falan sürüyor sana tavsiyem bol bol yürü canım çok yatma ama benim gibi haftanda temizlik te yapma
yürüyemiyorum ki. hareket ettikçe çok dayanılmaz oluyor

yürüyemiyorum ki. hareket ettikçe çok dayanılmaz oluyor

Ben hic aci cekmedm desem yeridir canm erken dogum yaptim hergn kuveze.git.gel bi gn.yatmadim amelyattan snra varsya cocuga kiyafet almaya gttim ben o yzdn surekli.haraket halindeydim ha otrup kalkarken yatarken 1 hafta zorlandm hatta oksururken ekimde dogum yapdm ondan snra ufacik bi agri olmadi sukurler olsnki yurumek haraketn faydasi.cok doktr ble amelyattan snra yurutuyor .
Nekdr zorlansanda surkli hareket ett

Benim sezeryanim sansima bana hic iyi gelmemisti. Kalktigimda nefesim kesilirdi hemsire kalk yürü diye sirtima vurmustu birsey yok diye, neler cektim o ilk hafta ama ilk günden beri ben baktim bebegime ve yemek temizlik bendeydi. Hic yardim eden olmadi esim yataktan kalkmama yardim ederdi sadece.
Sana tavsiyem benim yaptigim gibi kalkip hersey mükemmel olsun herseye yetisebileyim yapma. Dinlen birak ortalik pis kalsin, simdi kendime cok kiziyorum. Hastanede ikinci gün acilarla agöayarak kalkip ben bezlemistim bebegimi. Kendini kolla yani ben kendimi cok incitmistim.
Tek bebegine saril ve acin icin ondan destek al. Kendini yormadan yürü, Incitme kendini yani. Benim bebegim dört kilo dogmustu onu kaldirmak bile bitiriyoordu beni. Sezeryan sans isi galiba, kimileri hemen kalkiyor cok rahat oluyorlar. Basa gelen cekilir acin insallah hafifler..

tek bakmak zorunda olduğum için toparlanmam gerek. ama olmuyor. çok ağrım var dikiş yerlerimde. zaten evi umursamıyorum bile. pis kalsın. ama oğlum

X