sezeryan olanlar hastanede kaç gün kaldınız???

hayal_sevda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
55
4
96
Ankara
kızlar ben sezeryan düşünüyorumda. normal şartlarda hastanede kaç gün yatırıyolar sezeryan olduğun zaman??? bilgisi olan yazarsa sevinirim:68:

ben normal ıstıyorum ama bıs sorun olur da sezeryan olursa en cok kafama taktıgım hastanede kalmak. hastanede kalmak cok sınırımı bozuyor nedense. psıkolojım alt ust oluyor. sankı ordan cıkamıcakmısım gıbı

benim 2 arkadaşımda 2 gece yatıp 3.gün çıktılardı. benim gittiğim hastanedede normal doğum da 1 gün sezeryanda 2 gün yatırıyoruz dediler.

benim arkadaşlarımı hep 2 gece yatırıp 3. günü çıkardılar..zaten anca yürümeye başlamışlardı..ama kimisini 1 günde çıkarıyorlar çok nadir oluyor oda.

ilk dogumumda 2,5gün kalmıştım devlette kaldım şimdi özel hastanede olcak 1gece kalıcamı söledi dr um şaşırdım nasıl ayaklanırım bilmiorum epidural ve genel anestezimi farkettiriyor acaba?

benim genel anestezi ile oldu sezeryan 3. günü öğleye doğru çıkmıştım özl de yapmıştım bu seferki de özelde olucak daha ilk kontrolüme gitmedim 9unda gidicem.ilk gece bayabi ağrım olmuştu zor kalkmıştım ağlayarak:(

sezeryanla 11.11.2010 da doğum yaptım 2 gün yattım 3. gün çıktım. Allah yardımcınız olsun.bende normal doğum diye gidip sezeyanla çıkanlardanım. hakkınızda hayırlısı olsun hepinizin.

sezeryanla 11.11.2010 da doğum yaptım 2 gün yattım 3. gün çıktım. Allah yardımcınız olsun.bende normal doğum diye gidip sezeyanla çıkanlardanım. hakkınızda hayırlısı olsun hepinizin.

Kendyy, hayirli olsun bebisin, Allah anali babali büyütsün. Sana sorum su, sezeryandan sonra agrilar cok oluyormu - bana yasadiklarini yazarmisin. Özel mesaj atabilirsen sevinirim.

Tesekkürler,

Back
X