Sezeryan olup üstüne hamile kalmak

Sefes01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
875
360
103
Kizlar sezeryan olup ne kadar sürede hamile kaldiniz. Erken hamile kalan varsa dikislere bir zarari var mi.

Kizlar sezeryan olup ne kadar sürede hamile kaldiniz. Erken hamile kalan varsa dikislere bir zarari var mi.
cok yakın bı zamanda ınstagramda canlı yayında doktor dınlemıstım. eskısı gıbı yapılmıyormus sezaryen. kesının seklı degısmıs. dıkıs mataryellerı degısmıs. eskıısı gıbı 2 yıl a kadar bekleme durumu kalmadı dedı. 6 8 ay arası tekrar hamıle kalınabılır dedı. . sadece kan degerlerının demır degerının bakılması kontrol edılmesınde fayda varmıs:)

cok yakın bı zamanda ınstagramda canlı yayında doktor dınlemıstım. eskısı gıbı yapılmıyormus sezaryen. kesının seklı degısmıs. dıkıs mataryellerı degısmıs. eskıısı gıbı 2 yıl a kadar bekleme durumu kalmadı dedı. 6 8 ay arası tekrar hamıle kalınabılır dedı. . sadece kan degerlerının demır degerının bakılması kontrol edılmesınde fayda varmıs:)
Bana dokturum sezeryandan sonra 3 ay sonra denemeye baslayabilirsin dedi. 1 ay geçti bile ben daha yeni kendime geliyorm. 3 ay erken gibi geliyor.

Ben ilk kızım 2 yaşındayken, 2.kızım 7 aylıkken hamile kalmıştım hiçbir sıkıntı yaşamadım. 3 çocuğum var

Canım bende ilk kızım 1 yaşındayken hamile kaldım 2.kızım 5 aylıkken hamile kaldım ama aldırmak zorunda kaldım böbrek hastalığım var doktorlar izin vermedi. Ama ben bazen çok üzülüyorum canıma kıydığım için. Ama şunu söylim 2. Sezeryanımda çok rahattım çabuk iyileştim

Bende hep bunu merak ediyordum. Kızım şuan 1 yaşında Allah'ım nasip ederse ikinciyi düşünüyorum ama korkuyorum acaba ameliyat yerim tam iyileşmiş midir. Yada beklesem mi kizim 2 yaşına gelsin öyle mi düşünsem diye. Birde bu virüs var hamile kalsam nolur korona falan olursam diye korkuyorum 😁

Back
X