• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan sonrası 2.hamileliği olup dikiş yerleri ağrıyan var mı?

edolina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2008
2.029
15
158
İzmir
Selam.
Benim 2 yaşında bir kızım var.Ters durduğu için mecburen sezeryanla doğum yapmıştım.
Şimdi 25 haftalık hamileyim ve ilk hamileliğimden daha sıkıntılı bir hamilelik yaşıyorum.Daha şiş hissediyorum karnımı.Bir de sezeryan olduğumda kesilen bölgede ağrı oluyor.
Benim gibi sezeryan sonrası ikinci hamileliği olup dikiş yerlerinde ağrı olan var mı merak ediyorum.Doktorum çok ilgili değil.Ultrasonda herşey normal görünüyor.
Benim gibi ağrısı olanlar yaşadıklarını paylaşabilirlerse sevinirim.

ya aynı şeyi bende yaşıyorum neden acaba doktoruma sormakta aklıma gelmedi...yazıyı yazalı çok olmuş umarım görürsün durumun nasıl şimdi az kalmış doğuma

bende 27+5 günlük hamileyim, 2.bebegim. ilk bebegim sezeryan ile dogdu 4 sene önce, aradan o kadar zaman geçmesine ragmen benimde sezeryan bölgemde agrı var. Bazen çok can yakıcı oluyor.

Bu gün doktoruma sordum bunun normal oldugunu kaç kat kesildikten sonra sezeryan yapıldıgını ve o bölgenin birbirine yapışık oldugunu anlattı.Birde bebek aşagıya dogru ilerledikçe daha da çok hissedilecegini söyledi.

teşekkür ederim cnm benimde zaman zaman ağrı acı gibi gerilme oluyo doktor normal demiş içime su serpildi bazen patlıcak dikişlerim herhalde diyodum insan evhamlı oluyo ya son zamanlar bide artık sağ salim alalım bebişlerimizi yaaaa:26:

ayy arkadaşlar şimdi sizi okuyunca içim bi tuhaf oldu benimde 2. hamileliğim ilki sezeryan kızım 26 aylık oldu daha 13. haftadayım hamileliğim ilerlemediği için bi sıkıntım yok ama ilerleyince zorlanıcam demekki:18: allah hepimizin yardımcısı olsun sağ sağlim gelmelerini nasip etsin işallah

ayy arkadaşlar şimdi sizi okuyunca içim bi tuhaf oldu benimde 2. hamileliğim ilki sezeryan kızım 26 aylık oldu daha 13. haftadayım hamileliğim ilerlemediği için bi sıkıntım yok ama ilerleyince zorlanıcam demekki:18: allah hepimizin yardımcısı olsun sağ sağlim gelmelerini nasip etsin işallah

Amin canım sag salim dogarlar inşllh, korkma her zaman agrı olmuyor arada bir nadir de olsa sızlıyor çok sürmüyor o acıda.

limonçiçekleri arkadaşımın dediği gibi her zaman olmuyo bebek çok gerilince hapşırınca kasılmalar fazlalaştıkça arada hissediyon ama panik oldum ben epey sonra arkadaş dedi normal doktoru demiş rahatladı içim saolsun:49:

merhaba kızlarr başlığı görünce yazıyım dedim görümcem 1 sene önce 2. sezeryanı oldu ama ağrısı acısı varmıydı bilmiyorum hamileyken... doğum sırasında doktor şok olmuşş aşırı iltihap bağlamış orasıı zor temizlemişlerrr.. biarz zorlanmıştı 2. sezeryanden sonra hatta.. şimdi bende 2. ye hamileyim ama daha yeni minnacıkk umarım bi sıkıntım olmazzz ilerde

bende 3 sene önce sezeryanla doğum yaptım şimdi 2. hamileliğim 28 haftadayım ama sizin bahsettiğiniz gibi bir ağrım yok çok şükür . herkese göre değişiklik gösteriyo demekki

bencede herkeste aynı şeyler olucak diye kaide yok herkesin derisi yapısı farklı herkese ii doğumlar....:16:

Back
X