Sezeryan sonrası 3. Ayda tekrar hamile kalanlar

aslan06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
333
166
103
merhaba kızlar 4.5aylık bir bebeğim var sezeryanla dunyaya geldi 41. Haftada. 2 haftadır kasık ağrısı cekiyorum ve doğum sonrası 10 gün arayla hep kanamam oldu ilaç kullanıyordum ve birden kesildi kanamam ilaçtan sanırım dedim ama ağrılar beni şüpheye düşürdü test yaptım evde. Oda ne hamileyim! Kaç haftalık hamileyim bilemiyorum düzenli bi reglim olmadı doğum sonrası bebeğim 1 aydır emmeyi bıraktı. Cok erken hiç beklemediğim bir süpriz oldu aldırmayı füşünmüyorum ama sezeryan sonrası ne gibi sıkıntılar olcak onu merak ediyorum

Hayırlı olsun diyorum öncelikle :) biraz erken olmuş. Benimde 2 buçuk aylık bebeğim var bende çok korkuyorum bir sürpriz olmasından. Korundunuz mu bu sürede merak ettim.

Hayırlı olsun :)
doktora gidin hem kafanızdaki soru işaretlerinin cevaplarını alırsınız hem ne kadarlık hamile olduğunuzu öğrenirsiniz..

Hayırlı olsun diyorum öncelikle :) biraz erken olmuş. Benimde 2 buçuk aylık bebeğim var bende çok korkuyorum bir sürpriz olmasından. Korundunuz mu bu sürede merak ettim.
Korunmadık aslında hem süt korur lafına inandım hemde kanamam olduğu için sürekli olmaz diye düşündüm açıkçası

Hayırlı olsun :)
doktora gidin hem kafanızdaki soru işaretlerinin cevaplarını alırsınız hem ne kadarlık hamile olduğunuzu öğrenirsiniz..
Teşekkürler canım ama gittim ilk öğrendiğim gün kese görünmüyor ölçüm yapılamıyor bu hafta oluşur kese dedi dr. Biraz riskli ama ilk siz değilsiniz deyip geçişyirıyor beni hep

Teşekkürler canım ama gittim ilk öğrendiğim gün kese görünmüyor ölçüm yapılamıyor bu hafta oluşur kese dedi dr. Biraz riskli ama ilk siz değilsiniz deyip geçişyirıyor beni hep

Çok erken demek ki kese görünmüyorsa. alttan ultrasonla bakılmalı gözükmesi için. Üstten bakıldığında çok küçük olduğundan görünmez..
nesi riskliymiş?

ne kadar cesursunuz. bu dönemde korunmamak bana korkunç bişeymiş gibi geliyor da

Korunmadık aslında hem süt korur lafına inandım hemde kanamam olduğu için sürekli olmaz diye düşündüm açıkçası
Olan olmuş artık ikiz gibi büyüyçekler :) benim ilk oğlum 16 aylıkken ikincide hamile kalmıştım. Şimdi küçüğü 2 buçuk, buyugü 27 aylık. Zorluğu ilk etapta çok zor zamanla insan alışıyor :))

KıZlar keseyi gördüm 5+6 günlükmüş bütün korkularım gitti o kalp atışlarını görünce. Biraz zor olcak ama büyüyecekler ikiside İnsallah. Korunmuyor degildim hem emziriyordum hemde ayda 3 kez kanamam oluyordu rahim duvarım cok kalın dıye bu sebeplede tedavi görüyordum ilaç kullanıyordum ben de dr umda mucize olarak adlandırıyoruz 2.5yıl cocugum olsun diye her türlü tedaviyi kabul etmiştim bu kızımda herseyden umudumu kestiğimde olmuştu allahın hikmeti

Merhaba sağlıkla büyütmüşsünüzdür inşallah evlatlarınızı. Gebelik sürecinde herhangi bir sorun yaşandı mı? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Merhaba sağlıkla büyütmüşsünüzdür inşallah evlatlarınızı. Gebelik sürecinde herhangi bir sorun yaşandı mı? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
evet büyüdüler ve gebeliğim hep hastanede geçti. plesanranın erken yaşlanması riskli doğum . doğumda eşime tercih bile sunuldu cocukmu annemi diye🙄 ikimizim kırtulması mucize dedi dr ama şükür tekrar hamile kalmayı doğumu yasakladı bende zaten aldım ağzımın payını . rabbim herkezin çocuğunu annesine babasına bağışlasın . aminnnn

evet büyüdüler ve gebeliğim hep hastanede geçti. plesanranın erken yaşlanması riskli doğum . doğumda eşime tercih bile sunuldu cocukmu annemi diye🙄 ikimizim kırtulması mucize dedi dr ama şükür tekrar hamile kalmayı doğumu yasakladı bende zaten aldım ağzımın payını . rabbim herkezin çocuğunu annesine babasına bağışlasın . aminnnn
Aminn Rabbim sizlere bağışlasın. Teşekkür ederim cevabınız için. Ben de geçen yıl 24 Haziran'da erken doğum yaptım (sezaryen) bebeğim bir hafta yaşayabildi vefat etti. Şimdi 12 haftalık gebeyim bize de sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah 🤲🏻

Back
X