sezeryan sonrası cinsel birliktelik

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Doğum sonrası özellikle sezeryan sonrası birlikteliginizde acı oldu mu ya bende fobi başladı. Geçen sene bebişimizi planladığımız geceden beri beraber olmuyoruz 9 şubatta doğum yaptım sezeryanla ve sanirm 40 gün beklemek gerekiyormuş. Öyle de yapicam hatta daha fazla bile durabiliriz ama korkuyorum sezeryandan bu kadar korkmamistim dikisle ilgili ya da herhangi bi acı ağrı olur mu

Yok cnm kirkin ciktiktan sonra hic bi sorun kalmiyo normal hayatina Geri donuyorsun

Gerçekten mi ? Sacmalicam şimdi hatta gulduredebilirim ama sanki iç organlarım hasar gorcekmis gibi ya da eşim dikislere ulasicakmis gibi hissediyorum geriliyorum baya
canım sen ne yaptın o kadar da değil. merak etme. bi sıkıntı olmaz

canım sen ne yaptın o kadar da değil. merak etme. bi sıkıntı olmaz

Ahahahhahahahah kendime güldüm ya ne biliyim ya uzun zamandır birlesmeyince(1 sene olcak nerdeyse) insanda bi korku oluyo işte eşime henüz söyleyemedim ama özledim mozledim deyince içim ürperiyor Sağolun yorumlar için

Yok hiçbişey yoktu ya sadece riske atmak istemedik bide karşılıklı korkular vardı birbirimize anlayış gösterdik
Bir sene de çok uzun olmuş:)
Bende korunurken ikizlerime hamile kaldım:)
Şimdi 4 aylıklar
Eşim e güvenemiyorum tekrardan hamile kalırsam bakmak çok zor olacak
Sütten kesip tüp bağlatma ameliyatı olmak istiyorum
O zamana kadar eşimi yaklaştıramıyorum:))
Ama bişey olmaz korkmayın
Epeyce bı ara vermissiniz zaten

Ben de sezeryanla doğum yaptım 13 şubatta. Doktorum 40 gün dolmadan birlikte olmıcaksınız dedi. Acı olucanı sanmıorum

Hadi normal dogum yapsan anlarımda sezeryan yani

1 senemi beklediniz off cok uzunmus ya doktor banada hicbir sıkıntı olmaz dedi hatta nette arastırdım penisin girebilcegi en derin nokta bebege hic yakın degil ..dogumdan sonrada yaklasık bir ayda toparlıyormus rahim

1 senemi beklediniz off cok uzunmus ya doktor banada hicbir sıkıntı olmaz dedi hatta nette arastırdım penisin girebilcegi en derin nokta bebege hic yakın degil ..dogumdan sonrada yaklasık bir ayda toparlıyormus rahim

Mayısın 18 ı tam 1 sene işte hiç bilmediğim için nette araştırdım biraz ama bi de deneyimli insanların yorumlarını da merak ediyo insan

Mayısın 18 ı tam 1 sene işte hiç bilmediğim için nette araştırdım biraz ama bi de deneyimli insanların yorumlarını da merak ediyo insan
rekor sizdedir hralde:)) korku olunca maalesef boyle ama bu kdr korkmayın doktor birsey demedigi muddetce sıkıntı olusmuyor zaten ikinci bebegi dusunurseniz ozaman bu kdr beklemezsiniz..hatta cinel iliskinin gebelikte faydalı oldugu arastırmalarla kanıtlanmıs bagısıklık sistemini bile guclendiriyormus

Kendi.kendinize iskence yapmissiniz.lohusalik bitince hemen eski duzene donulmez zaten.uzun araliklarla bence.zaten yorgunsun .ama sizin farkli olmus baya ..esinizle kendinizi uzmeyin

Canım lohusalık biter bitmez bizim sorunumuz olmadı. Benim baya dikisim vardı alttan ona ragmen ilk bi cekindim zaten yirmi günde falan dikişler tamamen tutmuştu acısı da geçmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…