- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
-
Yok cnm kirkin ciktiktan sonra hic bi sorun kalmiyo normal hayatina Geri donuyorsunDoğum sonrası özellikle sezeryan sonrası birlikteliginizde acı oldu mu yabende fobi başladı. Geçen sene bebişimizi planladığımız geceden beri beraber olmuyoruz 9 şubatta doğum yaptım sezeryanla ve sanirm 40 gün beklemek gerekiyormuş. Öyle de yapicam hatta daha fazla bile durabiliriz ama korkuyorum sezeryandan bu kadar korkmamistim dikisle ilgili ya da herhangi bi acı ağrı olur mu
Yok cnm kirkin ciktiktan sonra hic bi sorun kalmiyo normal hayatina Geri donuyorsun
canım sen ne yaptınGerçekten mi ? Sacmalicam şimdi hatta gulduredebilirim ama sanki iç organlarım hasar gorcekmis gibi ya da eşim dikislere ulasicakmis gibi hissediyorumgeriliyorum baya
canım sen ne yaptıno kadar da değil. merak etme. bi sıkıntı olmaz
Peki neden bir sene olmadı? Riskmi vardı gebeliğinizde
Bir sene de çok uzun olmuş:)Yok hiçbişey yoktu ya sadece riske atmak istemedik bide karşılıklı korkular vardı birbirimize anlayış gösterdik
Ben de sezeryanla doğum yaptım 13 şubatta. Doktorum 40 gün dolmadan birlikte olmıcaksınız dedi. Acı olucanı sanmıorumDoğum sonrası özellikle sezeryan sonrası birlikteliginizde acı oldu mu yabende fobi başladı. Geçen sene bebişimizi planladığımız geceden beri beraber olmuyoruz 9 şubatta doğum yaptım sezeryanla ve sanirm 40 gün beklemek gerekiyormuş. Öyle de yapicam hatta daha fazla bile durabiliriz ama korkuyorum sezeryandan bu kadar korkmamistim dikisle ilgili ya da herhangi bi acı ağrı olur mu
Hadi normal dogum yapsan anlarımda sezeryan yani
1 senemi beklediniz off cok uzunmus ya doktor banada hicbir sıkıntı olmaz dedi hatta nette arastırdım penisin girebilcegi en derin nokta bebege hic yakın degil ..dogumdan sonrada yaklasık bir ayda toparlıyormus rahim
rekor sizdedir hralde:)) korku olunca maalesef boyle ama bu kdr korkmayın doktor birsey demedigi muddetce sıkıntı olusmuyor zaten ikinci bebegi dusunurseniz ozaman bu kdr beklemezsiniz..hatta cinel iliskinin gebelikte faydalı oldugu arastırmalarla kanıtlanmıs bagısıklık sistemini bile guclendiriyormusMayısın 18 ı tam 1 seneişte hiç bilmediğim için nette araştırdım biraz ama bi de deneyimli insanların yorumlarını da merak ediyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?