Sezeryan sonrasi cinsel yasam

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
Selam kizlar 17 temmuzda sezeryan ile aldim kizimi kucagima.
daha var ama kirkimdan sonra cinsellikten korkuyorum dikislerim acir mi die suan yasadigim duygular evlilik oncesine dondu resmen acir mi korkuyorum :KK43:
bu arada gobegim bir hayli catladi utaniyorum esimin karsisina cikmaya :KK43:

Walla şu anda acılar o kadar taze ki bende korkuyprum ama 40 güne geçee heralde

Çatlaklardan da hiç utanma ufaklıklar için değer

Walla şu anda acılar o kadar taze ki bende korkuyprum ama 40 güne geçee heralde

Çatlaklardan da hiç utanma ufaklıklar için değer

Deger birtanem de iste esimde sorun etmior ama ben ediorum kafama takilio.
Valla iliski icin taze die belki boyle ama duzelirmi bilmem :KK43:

Valla bende 2 ay oldu dogum yapali.. bende aynen catlaklarimdan dolayi cekiniyorum esim yanimdayken uzerimi degistireceksem onun cikmasini bekliyorum yada bakma diyorum. :KK43:
Digeri zaten ayri bi korku..

Bende dusunuyorum şimdiden nasıl olacak diye ayın 24 unde oldum bende sezeryan vajinamin ustu çok şiş senin nasıl gectimi ağrıların bide korunma olayı var

Agrilarim gecti ama dikisin ust tarafinda hafif sislik var hala..

Korunma da artik olmazsa olmazimiz olcak bu surecte..

Valla bende 2 ay oldu dogum yapali.. bende aynen catlaklarimdan dolayi cekiniyorum esim yanimdayken uzerimi degistireceksem onun cikmasini bekliyorum yada bakma diyorum. :KK43:
Digeri zaten ayri bi korku..

Ayni dert bendede var bakma etme diorum eskiden gobisim ayva gobegi gibiydi ve tatli duruyordu hep onu acik gecelik vs kullaniordum.
Ama artik catlaklar yuzunden artik gobegimi sakliorum ve korsesiz yapamiorm :KK43:

Bende dusunuyorum şimdiden nasıl olacak diye ayın 24 unde oldum bende sezeryan vajinamin ustu çok şiş senin nasıl gectimi ağrıların bide korunma olayı var

Canim ya valla korunma derdi canimi sikio hadi utanma faslini gectim bir sekilde halledilir hadi iliskide rahat oldu diyelim
Ben tekrardan gebe kalmaktan korkuorm

Canim ya valla korunma derdi canimi sikio hadi utanma faslini gectim bir sekilde halledilir hadi iliskide rahat oldu diyelim
Ben tekrardan gebe kalmaktan korkuorm
Olayı çok sıkı tutmamiz lazım bende iki çocuk var zaten daha önce spiral taktirdim bana gore değil çıkarttırdım hap kullandım iki seneyi geçik kullanmak istemiyorum ignede olmaz her ay her ay oda hormon tek çözüm benim için kondom onuda becerebilirmiyim bilmiyom

Kiz ben normal dogurdum ya bi de icte de dikis var ben tumden tirsiom bu iliski konusunda yaw :KK70: korunma olayi prezervatif en guzeli. Onceden de oyle korunuoduk biz skinti olmadi. Aylik igneler berbat zaten adetimi duzensizlestirmisti. Hap da kullana kullana midem bulanmisti :)) o yuzden prezervatiften yanayiz. Bende catlak sarkma yok ama koyu kahverengi cizgi var karnimda onun gecmesi aylar surermis ona gicik oluyorum bende.

Kiz ben normal dogurdum ya bi de icte de dikis var ben tumden tirsiom bu iliski konusunda yaw :KK70: korunma olayi prezervatif en guzeli. Onceden de oyle korunuoduk biz skinti olmadi. Aylik igneler berbat zaten adetimi duzensizlestirmisti. Hap da kullana kullana midem bulanmisti :)) o yuzden prezervatiften yanayiz. Bende catlak sarkma yok ama koyu kahverengi cizgi var karnimda onun gecmesi aylar surermis ona gicik oluyorum bende.

Kız ne olacak onun derdine mi düştun hepimizde var o.
Bizde şimdilik prezervatif kullanıcaz gibi.
Valla eşimi ozlemedim değil ama tirsiorum+ en çokta 2.ciye gebe kalmaktan korkuyorum.
Bu arada ille 40 beklenir mi yoksa kesilince abdest alıp olabilir mi

Benim 1 ayda bişeyim kalmamıştı, 2 ayda iz nerdeyse yok olmuştu.

Sezeryandan sonra zaten doktor hemen ilişkiyi önermiyor. Bir kaç ay bekleyin inanın unutuyorsunuz bile oranın ameliyatlı olduğunu..

Benim 1 ayda bişeyim kalmamıştı, 2 ayda iz nerdeyse yok olmuştu.

Sezeryandan sonra zaten doktor hemen ilişkiyi önermiyor. Bir kaç ay bekleyin inanın unutuyorsunuz bile oranın ameliyatlı olduğunu..

Iz derken kahverengi cizgi mi ameliyat izimi ?
Yoksa çatlaklar mi ay çatlaklar içinse valla çok sevinirim :)
Tabi de kimisi leke kesilince lohusaliktan çıkarsın abdest alıp denersin dio kimisi 40 gün beklemek zorundasin dio şaşırdım.

Iz derken kahverengi cizgi mi ameliyat izimi ?
Yoksa çatlaklar mi ay çatlaklar içinse valla çok sevinirim :)
Tabi de kimisi leke kesilince lohusaliktan çıkarsın abdest alıp denersin dio kimisi 40 gün beklemek zorundasin dio şaşırdım.

Ameliyat izi canım. O kahverengi iz daha kısa sürede geçmişti. Çok önemli bişey değil o hamileliğin sonlarında oldu doğumdan sonra bikaç haftada geçti :) Belki dahada kısa çok hatırlayamadım ben çok önemsememiştim.

Çatlaklar için lansinoh ya da acıbadem sütü kremi kullan. Onlarda zamanla yok olacak.

Cinsel ilişkiyi sağlık açısından dedim, 1-2 hafta beklemek önemli zaten benim kanamam 10-15 gün mü ne sürdü, sonra ameliyat yerini kontrole gittim doktora cinsel ilişki yaşıyormusun henüz değil dedim, artık sıkıntı olmaz demişti. 40 günü ilk kez duydum saçma bence zaten erkekler aylarca bekliyor yazıktır :) :) kanaman bittiyse istediğin zaman birlikte olabilirsin bence..

Benim bi arkadasim kanama bitince beraber olmus oyle demisti. Bence beklemene gerek yok kirki canim. Ama ben beklicem dikis var orda benim hala dusmedi zaten :KK43:(( cok korkuom hic cesaretin yok valla billa.

Ameliyat izi canım. O kahverengi iz daha kısa sürede geçmişti. Çok önemli bişey değil o hamileliğin sonlarında oldu doğumdan sonra bikaç haftada geçti :) Belki dahada kısa çok hatırlayamadım ben çok önemsememiştim.

Çatlaklar için lansinoh ya da acıbadem sütü kremi kullan. Onlarda zamanla yok olacak.

Cinsel ilişkiyi sağlık açısından dedim, 1-2 hafta beklemek önemli zaten benim kanamam 10-15 gün mü ne sürdü, sonra ameliyat yerini kontrole gittim doktora cinsel ilişki yaşıyormusun henüz değil dedim, artık sıkıntı olmaz demişti. 40 günü ilk kez duydum saçma bence zaten erkekler aylarca bekliyor yazıktır :) :) kanaman bittiyse istediğin zaman birlikte olabilirsin bence..

Bencede saçma gibi benim suan açık kahverengi geliyor lekelenmem. Eşim şafak sayıyor zaten hamileliğin son zamanlarında olmadı birde şimdi bekliyor aciyorum bazen :)
Senin baya kısa sürmüş kız biz bugün 22.gunumuz.
Benim 1 gün gelio 2 3 damla 2 gün gelmio sonra gene gelio ben nasıl anlayacagim kesildigimi :KK43:

Benim bi arkadasim kanama bitince beraber olmus oyle demisti. Bence beklemene gerek yok kirki canim. Ama ben beklicem dikis var orda benim hala dusmedi zaten :KK43:(( cok korkuom hic cesaretin yok valla billa.

Senin normal olmuş gülüm bizim orası temiz üstü dikiş var.
Şuan lik gelip gidio yoğun değil açık kahve gelio

Bencede saçma gibi benim suan açık kahverengi geliyor lekelenmem. Eşim şafak sayıyor zaten hamileliğin son zamanlarında olmadı birde şimdi bekliyor aciyorum bazen :)
Senin baya kısa sürmüş kız biz bugün 22.gunumuz.
Benim 1 gün gelio 2 3 damla 2 gün gelmio sonra gene gelio ben nasıl anlayacagim kesildigimi :KK43:
O yuzden 40 gun bekleniyor canim. Lohusalikta 40 gun kanama olabilir. Bir iki gun kesilir yine gelebilir. Iliskiye girersen kanama halin zamaninda yasamis olursun bunu.
Dinen de bu uygun olmadigi icin 40 gun dolmasini bekleyecegim ben.

O yuzden 40 gun bekleniyor canim. Lohusalikta 40 gun kanama olabilir. Bir iki gun kesilir yine gelebilir. Iliskiye girersen kanama halin zamaninda yasamis olursun bunu.
Dinen de bu uygun olmadigi icin 40 gun dolmasini bekleyecegim ben.
Hımm bende 40 beklicem gibi erken kesilme durumu olduğunda doktora gorunmeden ilişki yok zaten :)

X