Sezeryan sonrası dikişlerin üstünde şişlik

Dygrkn

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mart 2024
2
0
6
36
Merhaba, 5 hafta önce sezeryan oldum, dikişlerin üzerinde dikiş boyunca şişlik bardı ama ödem olduğunu düşünüp önemsemedim. İki gündür o şişliğin daha da büyüdüğünü fark ettim. Dikiş boyunca üstü kısmında çıkıntı gibi, sanki ayrı bir göbek gibi. Fıtık olmasından korkuyorum. Başına gelen var mı? Doktora haftaya gideceğim ama içim içimi yiyor

Eklentiler

• IMG_7704.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 45
Gobegınden bahsedıyorsan . Malesf sezeryan olan cogu insanın gobegı boyle . Orda kas yırtılması oldugu ıcın gobek dusuyor

Dikiş üstünde belli bi şişlik olabiliyor. Büyümesini takip edin. Üst göbek de zamanla eriyecektir. Fıtık değildir yani onun bambaşka belirtileri oluyor. Gene kontrole gidin tabii. Ama zamanla şişlikler inecek düz hale gelecektir. Kaşınma hissi olur bu arada iyileşme surecindeyken o zamanda dikkatli olun. Ayaklardan soguk almamaya dikkat etin agri acı oluyor belli aylar atlatana kadar.

Ama genede bı hastaneye gıt çunku sıslıgı sımsı gordum .

zayıflayonca geçiyor benim o bölgede sarkmalı bir göbek vardı sporla zayıfladım şimdi taşşş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…