Sezeryan Sonrası Enfeksiyon

Msspinkie

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
10.267
25.554
598
Arkadaslar bende sezeryan sonrasi enfeksiyon olustu iki gün hastahanede kaldım damardan antibiyotik aldim crp degerim 54 den tekli rakamlara düştü sukur cikardi evde iki kutu antibiyotik bitirdim doktor 10 gun sonra gel dedi ama benim ic8m icimi yiyor ya iyilesmezse diye zaten bebegim erken dogdu bana ihtiyaci var ... ne yapsam basondan boyle olay gecen var mı?

Cok gecmis olsun nihayet sende ekim girmeden eylul annesi oldun he:)

Enfeksiyon sende mi bebekte mi onu anlamadim. Gecer neden gecmesin ki, zaten doktor iyi oldugunu dusunmese taburcu etmez seni. Kurup durma kafanda

Cok gecmis olsun nihayet sende ekim girmeden eylul annesi oldun he:)

Enfeksiyon sende mi bebekte mi onu anlamadim. Gecer neden gecmesin ki, zaten doktor iyi oldugunu dusunmese taburcu etmez seni. Kurup durma kafanda
Bende oldu... ya ama iste orada odem var dedi bu sebep oldu dedi ve odem daha gitmedi, sadece biraz daha küçüldü. Acaba boyle odemle bir olan var mi merak ettim. Doktorlara guvenim yok hersey normal derken bir gecede preeklampsiden dogum yapınca insan bi kuruntulaniyor. Evet Eylul annesi oldum, darisi sizlere allah herkese bu duyguyu yaşatsın,)

Bende oldu... ya ama iste orada odem var dedi bu sebep oldu dedi ve odem daha gitmedi, sadece biraz daha küçüldü. Acaba boyle odemle bir olan var mi merak ettim. Doktorlara guvenim yok hersey normal derken bir gecede preeklampsiden dogum yapınca insan bi kuruntulaniyor. Evet Eylul annesi oldum, darisi sizlere allah herkese bu duyguyu yaşatsın,)
Bende de cikti preklemsi, su an kontrol altinsayim 9 ekim e kadar bekleticek doktorum bi aksilik cikarsa acil alicakmis. Odem sorunu tabiki bende de var, senin durum neydi?

Bende de cikti preklemsi, su an kontrol altinsayim 9 ekim e kadar bekleticek doktorum bi aksilik cikarsa acil alicakmis. Odem sorunu tabiki bende de var, senin durum neydi?
Kilosu nasil oglanin?
Aman dikkat et, ya boyle seker ve tansiyonla ameliyata girenlerin ameliyat yerinde odem olurmus zaten bende de oldu tam orada ... iste hemde sanirim direk banyo yaptim enfeksiyon kaptim o bolgede bunu destekledi...olan buymuş.

Bende hemen banyo yaparim diyodum bak, allah korusun dikkat edeyim o zaman. Kilosu iyi gayet, 3450 olctu sali gunu doktorum. Bu sali yine kontrole gidicez, sonraki pazartesi de dogum bakalim hayirlisiyla.
Kilosu nasil oglanin?
Aman dikkat et, ya boyle seker ve tansiyonla ameliyata girenlerin ameliyat yerinde odem olurmus zaten bende de oldu tam orada ... iste hemde sanirim direk banyo yaptim enfeksiyon kaptim o bolgede bunu destekledi...olan buymuş.

Bende hemen banyo yaparim diyodum bak, allah korusun dikkat edeyim o zaman. Kilosu iyi gayet, 3450 olctu sali gunu doktorum. Bu sali yine kontrole gidicez, sonraki pazartesi de dogum bakalim hayirlisiyla.
Kilosu nasil oglanin?

Yok yok sakin yapma ... Evet gayet iyi kilosu allah saglikla kavuştursun. Bende şu stresi bi atlatsam keşke. Lohusalik zor ya :(

okeanoss00 okeanoss00 dun dogum yapti, onun da bebegi su yutmus su an kuvezde, ne zaman dogum yaptin sen? Ne kadar kaldi kuvezde?
Ben de enfeksiyon yok. Suan gorunen bebekte de enfeksiyon yok. Cigerlerindeki suyu atmasi icin antibiyotik veriyorlar. 1 hafta kalir dedi doktor gitti 3 gunu hayirlisi insallah.

Back
X