Sezeryan sonrası göbek

damylmz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2020
4
3
1
37
Kızlar sezeryanimdan 1 hafta gecti ilk gunler 4 aykik hamile gibiydim, simdi 3 ayliga indi ama bu gobek ne zaman iner? Tamamen gitmez tmm ama en azindan 1 aylik gibi fln olsun, kilomda kalmadi suan 3 kg fazlam var dogum oncesi kilomdan, yardim lutfen🐣🐣🐣

MaşaALLAH 1 hagtada nasıl gitti hepsi 😂 benil bebem 4 aylk göbem 4 aylk gibi duruo kilom duruo ohoooo 😏😏😏 nasıl başarıyorsunuz?

Niye tamamen gitmesin ki? Benim tamamen gitmişti. Belli olmaz yani 🤗

Hic bir sey yapmadim cocugum emmiyor meme reddi var ilk andan beri,onu kabullenene kadar aglamaktan helak oldum, belki ondandir😥

Kızlar sezeryanimdan 1 hafta gecti ilk gunler 4 aykik hamile gibiydim, simdi 3 ayliga indi ama bu gobek ne zaman iner? Tamamen gitmez tmm ama en azindan 1 aylik gibi fln olsun, kilomda kalmadi suan 3 kg fazlam var dogum oncesi kilomdan, yardim lutfen🐣🐣🐣
Gitmiyo yani en azndan bende oyle 1,5 yaşa kadar emzirdm yediğime dikkat ettim bol su içtim gebelik oncesi kiloma indim ama göbek kaldı gören diyo hamile misn 5 aylık hamile gibi duruyosun diyolar dogum yapalı iki yıl oldu bu arada bende ikinciyi yapmaya karar verdm zaten gitmiyo göbek 😂

Birkaç aya biseyin kalmaz yağlı yeme karbonhidrati azalt . Sezaryanda öyle oluyo adet görmeye basladiysan kanamaların çok oluyo o arada iner göbek falan kalmaz

7 ay önce sezaryen oldum göbeğim yeni yeni iniyor. O kadar kolay değil vücudunda neler yaşandı. Biraz zaman tanıyacaksın

Back
X