Sezeryan sonrası göbek

damylmz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2020
4
3
1
37
Kızlar sezeryanimdan 1 hafta gecti ilk gunler 4 aykik hamile gibiydim, simdi 3 ayliga indi ama bu gobek ne zaman iner? Tamamen gitmez tmm ama en azindan 1 aylik gibi fln olsun, kilomda kalmadi suan 3 kg fazlam var dogum oncesi kilomdan, yardim lutfen

MaşaALLAH 1 hagtada nasıl gitti hepsi benil bebem 4 aylk göbem 4 aylk gibi duruo kilom duruo ohoooo nasıl başarıyorsunuz?

Niye tamamen gitmesin ki? Benim tamamen gitmişti. Belli olmaz yani

Hic bir sey yapmadim cocugum emmiyor meme reddi var ilk andan beri,onu kabullenene kadar aglamaktan helak oldum, belki ondandir

Gitmiyo yani en azndan bende oyle 1,5 yaşa kadar emzirdm yediğime dikkat ettim bol su içtim gebelik oncesi kiloma indim ama göbek kaldı gören diyo hamile misn 5 aylık hamile gibi duruyosun diyolar dogum yapalı iki yıl oldu bu arada bende ikinciyi yapmaya karar verdm zaten gitmiyo göbek

Birkaç aya biseyin kalmaz yağlı yeme karbonhidrati azalt . Sezaryanda öyle oluyo adet görmeye basladiysan kanamaların çok oluyo o arada iner göbek falan kalmaz

7 ay önce sezaryen oldum göbeğim yeni yeni iniyor. O kadar kolay değil vücudunda neler yaşandı. Biraz zaman tanıyacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…