Kızlar sezeryanimdan 1 hafta gecti ilk gunler 4 aykik hamile gibiydim, simdi 3 ayliga indi ama bu gobek ne zaman iner? Tamamen gitmez tmm ama en azindan 1 aylik gibi fln olsun, kilomda kalmadi suan 3 kg fazlam var dogum oncesi kilomdan, yardim lutfen
Kızlar sezeryanimdan 1 hafta gecti ilk gunler 4 aykik hamile gibiydim, simdi 3 ayliga indi ama bu gobek ne zaman iner? Tamamen gitmez tmm ama en azindan 1 aylik gibi fln olsun, kilomda kalmadi suan 3 kg fazlam var dogum oncesi kilomdan, yardim lutfen
Gitmiyo yani en azndan bende oyle 1,5 yaşa kadar emzirdm yediğime dikkat ettim bol su içtim gebelik oncesi kiloma indim ama göbek kaldı gören diyo hamile misn 5 aylık hamile gibi duruyosun diyolar dogum yapalı iki yıl oldu bu arada bende ikinciyi yapmaya karar verdm zaten gitmiyo göbek
Birkaç aya biseyin kalmaz yağlı yeme karbonhidrati azalt . Sezaryanda öyle oluyo adet görmeye basladiysan kanamaların çok oluyo o arada iner göbek falan kalmaz