- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
-
tatlım kanamanın gelmesi önemli değil. kalma ihtimaliniz var. bir korunma yöntemini seçinMerhaba. 3 ay önce sezeryanla doğum yaptım ilk 40 gün sonrasi hala kanamam gelmedi. Salı günü eşimle birliktelik yaşadık ve 2 gündür sanki adet olcakmisim gibi bel ve sağ kasık çok hafif sancıyo. İhtimal vermiyorum ama olabilir mi
tatlım kanamanın gelmesi önemli değil. kalma ihtimaliniz var. bir korunma yöntemini seçin
tatlım olma ihtimali düşük ama genede olabilir. bundan sonra dediğim gibi bi korunma yöntemi kullanın :)Valla seçsek iyi olucak hep dikkat ederdik ama geçen seferki biraz tuhaftı o günden beri de düşünüyorum acaba mi diye
Birsey olmaz diyenler de birer tane kaza sonucu bebis doguyor
hiçbir şey yapmamak korunma yöntemi değildir tatlım❤♡❤♡❤♡ gene önlemini al sen6 senedir bu şekildeydi bebegimizi de planlı yaptık ama 2. Hiç belli olmaz
canım selam.. sadece anne sütü verdiysen bazen 1-1.5 yıl adet olmayabilirsin ya da düzensiz olabilir.. Biz ilk 1 ay mama takviyesi yaptığımızdan ben hemen adet oldum ama yine düzensiz.. Tabi spiral taktırdım ben hemen.. O da arada lekelenme yapıyor.. Adetten mi ondan mı ben de tam bilmiyorum arada kan geliyor :) Ağrı adet olacağın için olabilir ama adet olmadım diye şüphe ediyorsan uzun süre adet olmayabilirsin..Merhaba. 3 ay önce sezeryanla doğum yaptım ilk 40 gün sonrasi hala kanamam gelmedi. Salı günü eşimle birliktelik yaşadık ve 2 gündür sanki adet olcakmisim gibi bel ve sağ kasık çok hafif sancıyo. İhtimal vermiyorum ama olabilir mi
canım selam.. sadece anne sütü verdiysen bazen 1-1.5 yıl adet olmayabilirsin ya da düzensiz olabilir.. Biz ilk 1 ay mama takviyesi yaptığımızdan ben hemen adet oldum ama yine düzensiz.. Tabi spiral taktırdım ben hemen.. O da arada lekelenme yapıyor.. Adetten mi ondan mı ben de tam bilmiyorum arada kan geliyor :) Ağrı adet olacağın için olabilir ama adet olmadım diye şüphe ediyorsan uzun süre adet olmayabilirsin..
Canım inşlh şimdilik bi bebiş daha yoktur . Meleğin daha minnacık. Ben sadece anne sütü ile besledim kızımı ama hemen adetim düzene girdi. Eltim ile aynı zaman Doğum yaptık. O iki kere adet gördü 1 yaşına kadar kesildi 1 yaşındayken bebiş tekrar görmeye başladı . Böyle düzensizlikler normal. Ama şu aklında olsun süt asla korumaz ve bir kadının hamile kalmakta en riskli dönemi Doğumdan sonraki 1 seneymiş rahim en temiz hali ya.
Boşa gitsin ya zaten :)) bana Doğum yaptığım Dr söylemişti yaşın küçük çok iyi korun diyeAynen biliyorum ya süt korur olayını da biliyorum ama hiç öyle düşünmedim. Ağrılarım geçti gibi bu arada ihtimal hala vermiyorum bu konu da bosa gidicek oyle bakalım hayırlısı :)
Boşa gitsin ya zaten :)) bana Doğum yaptığım Dr söylemişti yaşın küçük çok iyi korun diye
Ben hemen olsun istedim aralarında 26 ay olacak nasipse. Ama geriye dönebilsem bi sene daha beklerdim sanırım. Gebelik zor geçiyor evdeki minnoşla. Bebeğin doğduğu için ondan başka bişey düşünemiyorsun dimiAynen. Olaya bak.. bebeğimden önce bebek bebek bebek diye aglanirdim şimdi ikinciyi yine isterim ama şuan için planlar miyim hayır en az bi 5 sene yani. Normalde biraz sabırsız bi insanım.
Ben hemen olsun istedim aralarında 26 ay olacak nasipse. Ama geriye dönebilsem bi sene daha beklerdim sanırım. Gebelik zor geçiyor evdeki minnoşla. Bebeğin doğduğu için ondan başka bişey düşünemiyorsun dimi)
Merhaba. 3 ay önce sezeryanla doğum yaptım ilk 40 gün sonrasi hala kanamam gelmedi. Salı günü eşimle birliktelik yaşadık ve 2 gündür sanki adet olcakmisim gibi bel ve sağ kasık çok hafif sancıyo. İhtimal vermiyorum ama olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?