Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim kalbinize inşirah versin cennet kuşunuza ahirette kavuşun inşallah bende 17 Ağustos da 21 haftalık oğlumu normal doğum ile kaybettim doktor 6 ay korunma verdi sezeryan için bu süre bir yıl diye biliyorum en kısa zamanı oda ama en kısa zamanda rabbim hayırlısını nasip etsinKizlar merhba ben bundan iki ay önce 36 haftalik oglum karnim da öldü sezeryan oldum.Simdi hamile kalmak istiyorum cok mu acele ediyorum acaba.
Bende 27 Kasım'da erken doğum yaptım sezeryanla bebeğim 1 gün yaşayıp vefat etti benim doktorum 3 ay sonra düşünebilirsin dedi . Ama benim haftam küçüktü 26 haftalık doğum yaptım ondan m ı zamanı kısa tuttu bilmiyorumKizlar merhba ben bundan iki ay önce 36 haftalik oglum karnim da öldü sezeryan oldum.Simdi hamile kalmak istiyorum cok mu acele ediyorum acaba.
Belki ondandir ve bende insülin direnci var buni düzeltip hamile kalmami öneriyor galiba ve rahim toprlanmsini bekliyo galiba bisey sormadim ztn bana diyet yap diyinceBende 27 Kasım'da erken doğum yaptım sezeryanla bebeğim 1 gün yaşayıp vefat etti benim doktorum 3 ay sonra düşünebilirsin dedi . Ama benim haftam küçüktü 26 haftalık doğum yaptım ondan m ı zamanı kısa tuttu bilmiyorum
23 haftalıkken suyum boşaldı 3 hafta o şekilde yaşadı içerde sonra 27 Kasım'da kanala ters girmiş nabzı düşüyordu bebeğin acil alındım sezerayan 1 gün yaşayıp vefat etti bebeğim .Belki ondandir ve bende insülin direnci var buni düzeltip hamile kalmami öneriyor galiba ve rahim toprlanmsini bekliyo galiba bisey sormadim ztn bana diyet yap diyince
Siz neden erken dogum yaptiniz
Başınız sagolsun cok zor evlat acisi hep aklimda bebegim sag dogsaydi 2,5 aylik olacakti oğlum bunda da vardir bi hayır diyorum Allahım imtihanlarimizi kolaylastirsin saglikli hayirli boy boy cocuklar versin bize23 haftalıkken suyum boşaldı 3 hafta o şekilde yaşadı içerde sonra 27 Kasım'da kanala ters girmiş nabzı düşüyordu bebeğin acil alındım sezerayan 1 gün yaşayıp vefat etti bebeğim .
Amin inşallah yaşamayan bilmiyor bu acıyı Allah gönlümüze ferahlık versinBaşınız sagolsun cok zor evlat acisi hep aklimda bebegim sag dogsaydi 2,5 aylik olacakti oğlum bunda da vardir bi hayır diyorum Allahım imtihanlarimizi kolaylastirsin saglikli hayirli boy boy cocuklar versin bize
AminAmin inşallah yaşamayan bilmiyor bu acıyı Allah gönlümüze ferahlık versin
Merhaba.allah sabirlar versin.bende aralik ayinin 23 unde 35 haftalik kizimi kaybettim plesenta ayrilmisti.karnimda vefat etti.bu konuda bende doktorlardan net birsey duymadim.bayramdan sonra gidip bilgi alacagim.canim cok yaniyor.suan bile aglarken yaziyorum.Kizlar merhba ben bundan iki ay önce 36 haftalik oglum karnim da öldü sezeryan oldum.Simdi hamile kalmak istiyorum cok mu acele ediyorum acaba.
Allah sabirlar versin sizede hepimizede.her ikinizinde ilk gebeligimiydiAmin inşallah yaşamayan bilmiyor bu acıyı Allah gönlümüze ferahlık versin
Çok zor bi durum acın dinmiyor ama alışıyorsun sonra tekrar başlıyorsun denemeye ama olmuyor sonra artık akışına bırakıyorsun ve mucizen oluyo şuan 1 haftalık dünyalar güzeli bi kızım var 9 aylık hamilelik bana sanki 2 sene gibi geldi şuan rüyada gibiyim bebegime bişey olacak diye çok korkuyorumMerhaba.allah sabirlar versin.bende aralik ayinin 23 unde 35 haftalik kizimi kaybettim plesenta ayrilmisti.karnimda vefat etti.bu konuda bende doktorlardan net birsey duymadim.bayramdan sonra gidip bilgi alacagim.canim cok yaniyor.suan bile aglarken yaziyorum.
Benim bi kürtaj bi kanamayla düşük 1 tane dış gebelik 1tane ölü doğumum var 5senedir çok yiprandik ama hiç isyan etmedim şuan 1 haftalık kızım var Allah'a şükürler olsunAllah sabirlar versin sizede hepimizede.her ikinizinde ilk gebeligimiydi
Kirkbinkere masallah subhanallah cok cok sevindim.kendimin olmus gibi.ben aslinda buralarda gezinirken sizin msjlariniza rastladim msj attim.2024 ocak oldugunu sonradan gordum.okadar sevindimki Rabbim evladinizi korusun.benim iki oglum var hic problem yasamadim gebeliklerimde ikiside sezaryen aralarinda 18 ay var.sekiz sene sonra bir kizimiz olacakti Mevlam nasip etmedi.benim acim cok yeni.sizin son plesenta dekolmani ve sezaryenden sonra doktora sorarakmi hamile kaldiniz.doktor bana aksi birsey diyecek diye cok korkuyorum.cok istiyorumÇok zor bi durum acın dinmiyor ama alışıyorsun sonra tekrar başlıyorsun denemeye ama olmuyor sonra artık akışına bırakıyorsun ve mucizen oluyo şuan 1 haftalık dünyalar güzeli bi kızım var 9 aylık hamilelik bana sanki 2 sene gibi geldi şuan rüyada gibiyim bebegime bişey olacak diye çok korkuyorum
Evet genelde iki yil diyorlar ama benim diger gebeligimde sezeryandi.oglum 9 aylikken hamile kaldim hicbir problem olmadi.ama zaten hamileliklerimde sikintisizdi.simdi bebegimi karnimda kaybettigim icin ne tur bir durumla karsilasirim bilmiyorum.sizinde arasi az oldugu icin merak ettim acikcasi.gule gule buyutun bebeginizi.mutlu oldum umutlandim insallah isteyen herkeze nasip olsunAynen ben değilim de doktorlar iki sezeryan arası 2 sene diyorlar ama sizin durumunuz farkli üzülmeyin akışına bırakın bol bol dua edin
Amin canım asla isyan etme Allah bizleri imtihandan geçiriyor kulum bunu geçebilecek mi diyor ki bahcemizi çok güzel yapiyorEvet genelde iki yil diyorlar ama benim diger gebeligimde sezeryandi.oglum 9 aylikken hamile kaldim hicbir problem olmadi.ama zaten hamileliklerimde sikintisizdi.simdi bebegimi karnimda kaybettigim icin ne tur bir durumla karsilasirim bilmiyorum.sizinde arasi az oldugu icin merak ettim acikcasi.gule gule buyutun bebeginizi.mutlu oldum umutlandim insallah isteyen herkeze nasip olsun
Insallah tek umudum bu.Rabbime guveniyorum.ama acisida gecmiyor her gece agliyorum.gorumcemin kizi cinsiyet ogrenmek icin boyayla yapilan eyltkinlikten yapmis.instagrmda girdum ve kiz bebek oldugunuda gorunce cok duygulandim.yanlis anlasilmasin diye msj yazarken bile dikkat ederek tebrik ettim.bu beni cok yaraladi.kizimin butun esyalarini bazamin altina gardrobumun ustune yerlestirdim.odada onunla yasiyorum resmen.kucagim dolmadan acim hafiflemeyecek gibi hissediyorum.doktorda uzun bir sure der diye korkuyorum.ne yapacagimi bipmiyorumAmin canım asla isyan etme Allah bizleri imtihandan geçiriyor kulum bunu geçebilecek mi diyor ki bahcemizi çok güzel yapiyor
Insallah tek umudum bu.Rabbime guveniyorum.ama acisida gecmiyor her gece agliyorum.gorumcemin kizi cinsiyet ogrenmek icin boyayla yapilan eyltkinlikten yapmis.instagrmda girdum ve kiz bebek oldugunuda gorunce cok duygulandim.yanlis anlasilmasin diye msj yazarken bile dikkat ederek tebrik ettim.bu beni cok yaraladi.kizimin butun esyalarini bazamin altina gardrobumun ustune yerlestirdim.odada onunla yasiyorum resmen.kucagim dolmadan acim hafiflemeyecek gibi hissediyorum.doktorda uzun bir sure der diye korkuyorum.ne yapacagimi bipmiyorum