Sezeryan sonrası hemşirenin yapmış olduğu yanlış iğne sonucu bacağımın mikrop kapmas.

Ah be keşke yurt dışında okusaydım da cahil kalmasaydım :17: çok cahil hissettim karşınızda kendimi tüh
hem belki eşiniz gibi savcı falan olurdum kim bilir :27: :27:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=676348

alakası yok ama yaptığınız şeyi size karşı tekrarladım...
ayetler ve hadisleri böyle sık sık kullanan birinin bilmesi gerekirdi...:1:
Kahve falı size hiç yakışmadı:19::ssz:

konuya dönersek 17 yıl önceeeee aman olan olmuş biten bitmiş ben affetmezdim sağlık sektöründeyim bir kişiye bu şekilde hata yaparsam affedilmiyim...
sizin dediğiniz gibi önümmüze geleni affedersek ohooo dünyanın çivisi çıkar:1::1:

o konuda geçmişteki sorunlarıyla vurmaya çalıştığın arkadaşa neden bu hoşgörünün yüzde birini gösteremedin Rose?

yanlış yapmadım diyorsun hala,üzerinden zaman geçince kendini kötü hissedersin diye düşünmüştüm...

o halde ben senin samimiyetine inanmadım.

Bukadar ayet paylaşan birinin kahve falı baktırmanın günah olduğunu bilmemesi çok garip değil mi :ssz:

Keser döner sap döner gün gelir hesap döner

Ayet hadis değil ama idare et artık :51:

Arkadaşlar sizede olmadımı ya ben konu sahibinin aşırı iyilik meleği tavırlarından gerildim. Hayır kendimi çok zalim bulmaya başladım resmen.bu nedir bu kadar ya .samimide gelmiyor ki .içim şişti. Tamam dinimiz islam amin. Gözümüze sokulması neyin nesidir misyonerlikmi amaç daraldım

Ah be keşke yurt dışında okusaydım da cahil kalmasaydım :17: çok cahil hissettim karşınızda kendimi tüh

Esi savci miymis;))) son zamanlarda kk modasi herhalde eslerin mesleklerini on plana cikatmak.ama ne yazik ki bu kisma point vermiyoruz:))

1) konunun amacı ne 17 yıl önce olmuş affetmişsin olay kapanmış
2) kızın hatalı olduğu falan nasıl ortaya çıktı nasıl bir kurum ki başhekim kovuyor sende gel ablacım ben affettim hemen işe döndürüyorsun sanki üzerine çay döküldü garsonu korudun
3) eşinin mesleği bizi ilgilendirmiyor
4) melek olabilirsin de bunu gözümüze sokmandaki amaç ne?

Eşim savcı derken acaba sizi dava ederim mi demek istedi? :1::1:
Kesin başka bişey okuyup, okula devam edip savcı olmuştur. :1:
Biz de cahilliğimize doymayalım. :52:

Son düzenleme:
Bir baskasinin hatasi icin ameliyat olmam gerekse, affetmek istemem. O kizin sucu yuzunden sizi kesip dikmisler uvvv cok zor valla.
Hem burada bunu sordugunuza gore, bence siz de affettiginizden dolayi pismansiniz

Ben konu sahibinin yalancısıyım biyerde eşim savcı neyin ne olduğunu biliyorum tarzında bi msjı vardı tutuklamasınlar bizi :27::27:

Eşim savcı derken acaba sizi dava ederim mi demek istedi? :1::1:
Kesin başka bişey okuyup, okula devam edip savcı olmuştur. :1:
Biz de cahilliğimize doymayalım. :52:

Sen cahillligine doyma.benim gozum acildi konu sahibi sagolsun.yarin ilk is doktotluga gecis icin basvuru yapacagim.zaten makinalari kesip iciyorum.ha makina ha insan.ona da alisirim nasil olsa:)))

Yani cahiller benden iyi m bileceksiniz yasalari mi demek istedi ki:d

İyi güzel affetmişsiniz. Üzerinden de 17 yıl geçmiş. Sabahta yazdım ben affetmezdim. Daha da yorum yapmaya niyetim yoktu ancak söylemeden edemeyeceğim. Elma değiliz armut değiliz can taşıyoruz ve can emanet ediyoruz sağlık görevlilerine. Basit bir muhasebe elamanı bile hesap yaparken kılı kırk yarar. İşlemdeki ufacık bir hata şirket için kocaman kayıplar ve eleman için işini kaybetme anlamı taşır çünkü. Eee insan canından bahsediyoruz. Kat be kat dikkat özen sorumluluk demek.

Sizin konunuzda bilhassa aklımın almadığı işinden uzaklaştırılan hemşirenin, hastanın -bir nevi- ricasıyla işe geri dönmesi. Hekimler meslekleri icabi duygusallığa pek yer vermezler. Bir başhekimin meslek prensibi vardır/olmalıdır. Hasta meseleye duygusal yaklaştı merhamet gösterdi diye baş hekim gel kızım dön işine demez. Sonuçta başhekim hastanede liderdir ve her lider çalışma arkadaşlarına güvenmek ister.

Kusura bakmayın da yazdıklarınız bana sırlar dünyası senaryolarını hatırlattı. Olay yeni yaşansa verin hastanenin adını bilelim de gidip can emanet etmeyelim diyecektim. Ya hemşire bahsettiğiniz kadar büyük bir hata yapmadı ya hatanın sorumluluğunu hemşire ile birlikte paylaşan başkaları da var ya da insan hayatı ucuz.. Benim fikrim bu!. Katılırsınız katılmazsınız. Saygı duyarım.

Son düzenleme:
Sen cahillligine doyma.benim gozum acildi konu sahibi sagolsun.yarin ilk is doktotluga gecis icin basvuru yapacagim.zaten makinalari kesip iciyorum.ha makina ha insan.ona da alisirim nasil olsa:)))

:50::50:
Bende kamu okuyorum dur bakayım bi mühendisliği denicem. :1:

sağlık konusunda hata olmamalı bence yanlış yaptınız başkalarınada aynı hatayı yapmamış olurdu hemşire eğer siz pişman olmasaydınız

"nobetci" hemsire "isten kovuluyor" "ise geri aliniyor" stajyer oluyor okuyup doktor oluyor. konunun hayal urunu oldugunu dusunuyorum

Evet, öyle büyük bir hata yapan hemsire asil kafasi çalisiyormusta tekrak üni okuyarak doktor oluyor :9:

Vallahi, ilk basta samimi bir yorum yazmistim, simdi konuyu okudukça hiç gerçekçi gelmedi. Konu sahabi "benim esim savci, yasalardan bilirim, buralarda doktorlara ceza vermiyorlar" diyor. Sonra baska üye bunun dogru olmadigini söyliyor ve tepkisi "haklisiniz, cezalari aliyorlardir" oluyor. Hani yasalari biliyordun? Ve böyle konu içinde bir kaç defa bir dedigi ikiyi tutmuyor. Konuyu güya hosgörülü olmamiz için açtim diyor fakat ilk yorumunda bize soruyor acaba dogrumu yapti diye? Yani kendisede biraz pismanmis gibi görünüyor?

Bunu ciddi söyliyorum, niye konu açtiniz arkadas ya?

Ayrica, asil merak ettim, herkez baska bir konudan bahs ediyor, bu hangi konu acaba?

Konunuz ve cevaplarınız çelişkilerle, birbirini tutmayan sözlerle ve yanlış bilgilerle dolu üzgünüm. Ben size yurtdışında(ABD) okumuş ve yaşamış( hala yaşıyorum) , 3 yıllık hemşire ve aynı zamanda yüksek lisans yapan bir hemşire olarak uzun uzun nerde saçmaladığınızı yazardım ama telefondayım, yazamıyorum. Burda yurtdışında yaşamayan bilmez, doktora , y. lisans yapmayan bilmez diye milleti susturmuşsunuz ya, ondan diyorum. Ben aradığınız niteliklere uyan kişiyimdir herhalde, konuşabilirim. :)

Birkaç saate evden yazarım konu açık kalırsa... Şimdi dayanamayarak bu kadarını yazdım da...

Kuzum yurt dışı eğitim alsaydınız böyle konuşmadınız :))

Ayrıca KK hanımları benim merak konum değil.

Her kese saygım var,lakşn saygısızlık edene yeri ve haddi bildirilir.

KONU BURADA BEN TARAFIMDAN KAPANMIŞTIR!

Ben yurt disinda kaliyorum ve burda hemsirelik okulu farkli, tip fakültesi farkli. Hatta tip'a girmek için sinava girmen gerikiyor.
Simdi hemsirelik okuduktan sonra tip fakültesini yazilanlar yokmudur? Elbette bir kaç tane vardir, fakat dogruyu söylemek gerekirse, bir hastaya yanlis igneyi üstelik yalnis yerde veren bir hemsire bunu yapmak için yetirici zekaya sahib olduguna inanmiyorum.

Ki bana kalirsa zaten konu pek gerçekçi gibi gelmedi. Yurt disinda bir bashekimin sadece siz istediginiz diye bir hemsireyi geri almasi gerçekten hayal bile edilecek bir durum bile degil. O bashekim önce kedinisini ve hastahaneyi düsünür. Bu hemsire tekrar yanlis yaparsa ve hastahane müdürlügü bunu duysa o bashekimde isinden olmus olur.

Back
X