Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok değil adetim 5 gün önce falan bittiNormal değil 2ay geçmiş üstünden nerdeyse. Adet kanaması olabilirmi ?
Sezeryan bile olsan doğumdan bir süre sonra kuruluk problemi yaşayabiliyormuş kadınlar. Doktorlar bir süre kayganlaştırıcı kullanılmasını öneriyor. Tahriş olmuş olabilirMayısın 23 ünde doğum yaptım sezeryan oldum yoğun bakım sürecim toparlanma vs derken yenice ilişkiye girdik kanamam oldu normal mi başına gelen var mı
Ne kadar süre sürdü acaba kanamanızSezeryan bile olsan doğumdan bir süre sonra kuruluk problemi yaşayabiliyormuş kadınlar. Doktorlar bir süre kayganlaştırıcı kullanılmasını öneriyor. Tahriş olmuş olabilir![]()
Benim kanamam olmadı. Daha doğrusu daha doğum yapmadımNe kadar süre sürdü acaba kanamanız
ben vajinal doğurdum ama kanamam oldu. doktorum kayganlaşrırıcı kullanmamı söyledi bir süre. ama kullanmadım kfkf 3-4 ilişkide hafif kan geldi. sonrasında normale döndü her
Kanamanız ne kadar sürdüben vajinal doğurdum ama kanamam oldu. doktorum kayganlaşrırıcı kullanmamı söyledi bir süre. ama kullanmadım kfkf 3-4 ilişkide hafif kan geldi. sonrasında normale döndü her sey
Evet benim de olduMayısın 23 ünde doğum yaptım sezeryan oldum yoğun bakım sürecim toparlanma vs derken yenice ilişkiye girdik kanamam oldu normal mi başına gelen var mı
Benimde öyle umarım bizde çözebilirizEvet benim de oldu
Çok canım yandı ve kanama oldu öyle leke gibi de değil bayağı kanadı yani ama doktorum doğumdan sonra hormonların dibe vurmasından dolayı vajinal kuruluk olduğunu ve kayganlaştorıcı kullanmamızı önermişti ama sondaki ilişkilerde hallettik kullanmaya gerek kalmadı
uzun sürmüyordu. ilişkiden sonra tuvalete çıktığımda peçeteye geliyordu.Kanamanız ne kadar sürdü