Sezeryan sonrası ilişkide kanama

begmce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2025
11
1
1
22
Mayısın 23 ünde doğum yaptım sezeryan oldum yoğun bakım sürecim toparlanma vs derken yenice ilişkiye girdik kanamam oldu normal mi başına gelen var mı

Mayısın 23 ünde doğum yaptım sezeryan oldum yoğun bakım sürecim toparlanma vs derken yenice ilişkiye girdik kanamam oldu normal mi başına gelen var mı
Sezeryan bile olsan doğumdan bir süre sonra kuruluk problemi yaşayabiliyormuş kadınlar. Doktorlar bir süre kayganlaştırıcı kullanılmasını öneriyor. Tahriş olmuş olabilir 🙏🏻

ben vajinal doğurdum ama kanamam oldu. doktorum kayganlaşrırıcı kullanmamı söyledi bir süre. ama kullanmadım kfkf 3-4 ilişkide hafif kan geldi. sonrasında normale döndü her sey

Evet benim de oldu
Çok canım yandı ve kanama oldu öyle leke gibi de değil bayağı kanadı yani ama doktorum doğumdan sonra hormonların dibe vurmasından dolayı vajinal kuruluk olduğunu ve kayganlaştorıcı kullanmamızı önermişti ama sondaki ilişkilerde hallettik kullanmaya gerek kalmadı

Evet benim de oldu
Çok canım yandı ve kanama oldu öyle leke gibi de değil bayağı kanadı yani ama doktorum doğumdan sonra hormonların dibe vurmasından dolayı vajinal kuruluk olduğunu ve kayganlaştorıcı kullanmamızı önermişti ama sondaki ilişkilerde hallettik kullanmaya gerek kalmadı
Benimde öyle umarım bizde çözebiliriz

Back
X