sezeryan sonrası kilolrda azalma ne zamn olur

9 ayda o hale geldi o karın.. 20 günde geçer mi..
çok normal öyle olman. yemene içmene dikkat edersen zamanla geçicek merak etme

hemen azalmaz ki o göbek. ama moralin bozma yavaş yavaş iniyor, günden güne bile değişiyor. ben de 3,5 ay önce sezaryanla doğum yaptım, nerdeyse göbek filan kalmadı...

10 günde 14 kilo verdim sezeryandan sonra.göbeğim de düze yakın durumda ama dümdüz değil,hafiften ayva göbeği.herhangi özel bişey yapmadım,iştahsızlık ve moral bozukluğu sonucu gebelikte aldığım bütün kiloyu verdim.
dr karnını sarma dedi,40 çıktıktan sonra hafif karın çalıştırıcı hareketler yapabilirsin dedi.ben de kırkımızı bekliyorum.

doktorum kesinlikle sarmıycaksın korse giymiceksin dedi en azından 40 gün asla dedi.. sonra benden çıkıyosun naparsan yap dedi

ilk doğumumdan sonra yapmadım
ikincide kayınvalidem falan sar karnını dedi..
dedim büyükler vardır bi bildikleri bi tülbentle bağlayım dedim.. yarım saat sonra şiddetli bi sancı girdi karnıma bebeğimi emziriyordum... sesim zor çıktı anneme seslendim de geldi açtı.. rahatladım.. o ilk ve son oldu

10 günde 14 kilo verdim sezeryandan sonra.göbeğim de düze yakın durumda ama dümdüz değil,hafiften ayva göbeği.herhangi özel bişey yapmadım,iştahsızlık ve moral bozukluğu sonucu gebelikte aldığım bütün kiloyu verdim.
dr karnını sarma dedi,40 çıktıktan sonra hafif karın çalıştırıcı hareketler yapabilirsin dedi.ben de kırkımızı bekliyorum.

aaaa ne kadar güzel bütün kilolar gitmiş. tabi moral bozukluğu olması kötü ama. bır de sezeryan da kaç günde ayağa kalktınız?:18:

4. gün kimsenin yardımı olmadan yatıp kalkabiliyordum,çocuğuma da bakıyordum.
öncesinde eşimden destek aldım yataktan falan kalkarken biraz acı oluyor çünkü.

14 günlükken gezmeye çıktık... hava güzeldi ben çok bunalmıştım.. bebeği de alıp açık havada gezdik biraz.. fazla yürüyemedim tabi.. eşimle büyük oğlum gezdiler daha çok ben onlara yakın yerlerde oturup dinlendimm

Back
X