Sezeryan sonrasi normal dogum yapan varmi

Konu hala devam ediyor mu bilmiyorum ama bende muallaktayım. 34 haftalık oldum şu an. Bu konuda tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim

Kızlar komşum 2 yıl 9 ay arayla normal doğum yaptı. Şuan ikinci çocuğu tam 2 yaşında ve 8 aylık hamile. Ilk sezeryandı.

Merhabalar, 2014 de ilk oğlumu 3,150 kg sezaryen ile dünyaya getirdim. Hep normal istemiştim doktorum da iyiydi ama son ayda çatin dar skolyozun var olmaz dedi. Güvendim başka doktora kontrol ettirmeden sezaryen oldum. Ikinci oğlumu başka hastanede Nisan 2019 da normal olarak 4,020 kg doğurdum. Doktorum normal Istersen ben yanındayım dedi, çatı darlığı maalesef bizim ülkede abartiliyor, skolyoz derecesine göre önem taşır sorun değil dedi. Önemli olan son ana kadar eski dikislerin kontrol edilmesi ve bebeğin kafa çapı. Benim sezaryen dikislerde hiç sorun yoktu birazda suni sancı ile çok kolay oldu dogumum

Benim ikinciyi sezaryen olsun istemiyorum ilkindede mecburiyetten sezaryen oldum. Insallah sizin gibi olur. Suan hamile degilim ama ilerisi icin simdiden arastirmak istedim. Iyi olmam uzin sürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…