Sezeryan sonrasi rahimde kan birikmesi acil bilgi

Gamze020

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
1.302
1.174
63
34
Selam kizlar pazartesi sezeryan oldum tup bebek ile hamile kalmistim. Gebeligim boyunca tansiyonum da kan degerim de normaldi. Seseryan e girerken de kanim 12 imis. Fakat ameliyat sonrasi 5 e kadar dusmus.
Ameliyat yerim tekrar acildi ve kontrol icin 2.kez ameliyata girdim.rahimde kan birikmis kas aralarina.pis kani atamamis rahim ve temizlemisler.1 gece yogun bakimda kaldim 3 unite kan verildi. Dun taburcu oldum daha kan degerim 8 oldu.tabiki hala dusuk. Dun ilaclarimi kullqnmaya basladim ins iyi olur hersey.aranizda boyle birsey yasayan varmi nasil atlattiniz.kan degeriniz nasil artti .
Birde sormak istedigim sezeryan kesiginin oldugu yerin alti vajina ustu gobek oluyo iki taraf ta sislik var suan . Doktor normal dedi gaz da var odem de var dedi ama icim rahat etmiyo.pazarteso kontrolum var . Bilgisi olan varsa yardimci olsun kizlar

Selam kizlar pazartesi sezeryan oldum tup bebek ile hamile kalmistim. Gebeligim boyunca tansiyonum da kan degerim de normaldi. Seseryan e girerken de kanim 12 imis. Fakat ameliyat sonrasi 5 e kadar dusmus.
Ameliyat yerim tekrar acildi ve kontrol icin 2.kez ameliyata girdim.rahimde kan birikmis kas aralarina.pis kani atamamis rahim ve temizlemisler.1 gece yogun bakimda kaldim 3 unite kan verildi. Dun taburcu oldum daha kan degerim 8 oldu.tabiki hala dusuk. Dun ilaclarimi kullqnmaya basladim ins iyi olur hersey.aranizda boyle birsey yasayan varmi nasil atlattiniz.kan degeriniz nasil artti .
Birde sormak istedigim sezeryan kesiginin oldugu yerin alti vajina ustu gobek oluyo iki taraf ta sislik var suan . Doktor normal dedi gaz da var odem de var dedi ama icim rahat etmiyo.pazarteso kontrolum var . Bilgisi olan varsa yardimci olsun kizlar
Çok geçmiş olsun. Benimde sezeryanda ciddi sıkıntılar atlattım. Tekrar açmaları gerekmedi çok şükür ama rahmime bastıra bastıra boşaltmıştı kanamayı hemşire. 24 saatte 3 ünite kan verildi yerimden kalkmam yasaktı. 3-4 ay kadar ilaç kullandım sonra normale döndü. Şişlik konusu ilk 2-3 hafta içinde inmesi gerekli. Sebebini bilmesem de bende de vardı başlarda. Çok üstünde duramamıştım oğlum sarılık enfeksiyon falan geçirdiği için. Hiç kafanıza takmayın herşey geçiyor unutuluyor. Bebişli günlerin tadını çıkarın. Lohusalığım zehir oldu hastalıklardan keşke dönebilsem o zamanlara oğlumun ilk günlerini hatırlayamıyorum :(

Sizi o kdr anliyorum ki yapistirma oldugu icin alti ustu sismesi normal sanirim ozmn
Muhtemelen kullandıkları yöntemle alakalı. Lazer dikiş mi ne diyorlar ya. Benim karnımda çok çatlak vardı dikişlerin bazı kısımları çatlak üzerinden geçtiği için olduğunu sanmıştım. Kendiliğinden geçti benimki herhalde normal diye düşünüyorum.

Cok gecmis olsun, diger durumu bilmiyorum ama sislik bende de oldu ve cok uzun sure devam etti normalmis
Sislik indi canim birz ama agri devam ediyo ara ara.karnimi yere dogru cekiyorlar sanki kalkip yatarken ayaktayken. Normal yuZustu yatarken birsey yok .ne zaman gececek bu

Back
X