Sezeryan sonrası sırt ağrısı

gizemalisa

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2022
8
3
1
35
Merhaba canım anneler . 4 ay önce spinal sezeryan oldum yaklaşık 2 aydır çok kötü bir sırt agrım var. Sabah yataktan kalkamıyorum resmen kemiklerim acıyor. Göğüs kafesim ve sırtım çok çok şiddetli acıyor. Dayanamıyorum. Nefes alırken o kadar acıyor ki nefes almak istemiyorum. Gece yatmak istemiyorum resmen. Komple sırtım ve göğüs kafesim sürekli ağrıyo acıyo çok farklı sancılar oluyor. Her sabah aynı acı ağlatıyor beni. Neden oluyor yada benm gibi olan varmı lütfen cevaplayın. Artık korkmaya başladım. Aklıma kötü kötü şeyler geliyor. Kas gevşetici ve krem verdi sağlık Ocagı ama fayda etmiyor.

Merhaba canım anneler . 4 ay önce spinal sezeryan oldum yaklaşık 2 aydır çok kötü bir sırt agrım var. Sabah yataktan kalkamıyorum resmen kemiklerim acıyor. Göğüs kafesim ve sırtım çok çok şiddetli acıyor. Dayanamıyorum. Nefes alırken o kadar acıyor ki nefes almak istemiyorum. Gece yatmak istemiyorum resmen. Komple sırtım ve göğüs kafesim sürekli ağrıyo acıyo çok farklı sancılar oluyor. Her sabah aynı acı ağlatıyor beni. Neden oluyor yada benm gibi olan varmı lütfen cevaplayın. Artık korkmaya başladım. Aklıma kötü kötü şeyler geliyor. Kas gevşetici ve krem verdi sağlık Ocagı ama fayda etmiyor.
Ben varım canım.Tam olarak aynı olmasa da çok benzer.5 buçuk ay önce sezeryan oldum.Asiri aşırı ağrılarım var.Surekli bütün vücudum ağrıyo.Gogus kafesi ağrısı,nefes alamama problemim yok.Ama geçmek bilmeyen ağrılarım oluyor.Mesela bı haftadir yeni bı yerim ağrımaya başladı.Sag ayağımın üstü.Tam olarak sağ yan taraf.Basarken sanki ayağım yamuluyor gibi bı his oluyo.Doktora gitmedim ağrılarım için.Gitmem gerek ama hep erteliorum.

Az evvel Mart anneleri topiğine yazdım, ben de 43 gün önce sPinal anestezi oldum. Dehşet sırt ağrılarım var. Ağrı kesiciler fayda etmiyor. Ne zaman geçecek diye bekliyorum. Emzirmeye bağlamıştım ama sezeryan da yüksek ihtimal

Ben varım canım.Tam olarak aynı olmasa da çok benzer.5 buçuk ay önce sezeryan oldum.Asiri aşırı ağrılarım var.Surekli bütün vücudum ağrıyo.Gogus kafesi ağrısı,nefes alamama problemim yok.Ama geçmek bilmeyen ağrılarım oluyor.Mesela bı haftadi yeni bı yerim ağrımaya başladı.Sag ayağımın üstü.Tam olarak sağ yan taraf.Basarken sanki ayağım yamuluyor gibi bı his oluyo.Doktora gitmedim ağrılarım için.Gitmem gerek ama hep erteliorum.
9 ay önce sezeryan oldum.
Bel agrisi sürekli vardi sonra şiddetlendi.
Ayaklarima vurmaya başladi agri.
Doktora gittigimde siyatik agri oldugunu ögrendim.
Ortapediye gidin baska hicbir doktor anlamiyor ben kac doktora gittim bir suru ilac kullandim sonuc alamadim.
Belinizden kalcaniza ve bacaklariniza vuran bir agri var mi mesela ?

Aynısını bende yaşamıştım çocuğumun eğilip altını degistiremiyordum nefesim kesiliyordu ağrıdan doktora gitmiştim ilaç filan kullandım zamanla geçti stres yapmayın ama mutlaka doktora görünün.
Bebişinizi de güle güle büyütün 🌹🤲🏻😊

Az evvel Mart anneleri topiğine yazdım, ben de 43 gün önce sPinal anestezi oldum. Dehşet sırt ağrılarım var. Ağrı kesiciler fayda etmiyor. Ne zaman geçecek diye bekliyorum. Emzirmeye bağlamıştım ama sezeryan da yüksek ihtimal
Emzirme de artırıyo ağrıyı.Ben emzirirken extra ağrılarım oluyordu.Gece uyutmicak kadar kötü sırt ağrılarım vardı.Emzirme bitince azaldı ama hiç geçmedi.Kronik hale geldi.

Ortapediye gidin baska hicbir doktor anlamiyor ben kac doktora gittim bir suru ilac kullandim sonuc alamadim.
Kuyruk sokumuma ve hemen altına vuran şiddetli ağrılarım oluyo.Siyatik olabilir mi acaba?

Spinal anesteziden dolayı benim 6 ay tansiyonum da yüksekti sirt bel göğüs ağrısı çekmiştim.

Kuyruk sokumuma ve hemen altına vuran şiddetli ağrılarım oluyo.Siyatik olabilir mi acaba?
Ortapedi uzmanina gidin kontrol etsin iciniz rahat eder varsa da yoksa da.
Ben gec kaldim sacma sapan bölümlerde vakit kaybettim aylarca care aradim en son ortapediye randuvu aldigimda hamile oldugumu ögrendim ilac da kullanamiyorum agri cekip duruyorum 😏

Emzirme de artırıyo ağrıyı.Ben emzirirken extra ağrılarım oluyordu.Gece uyutmicak kadar kötü sırt ağrılarım vardı.Emzirme bitince azaldı ama hiç geçmedi.Kronik hale geldi.
Aynen yaaa. Uyuyunca geçer diyorum yatıyorum ama bana mısın demiyor. dinlenemiyorum bir türlü. Çocuğun altını almak işkence, çocuğu giydirmek işkence, emzirmek işkence… geberiyorum ağrıdan.
Spinal anesteziden dolayı benim 6 ay tansiyonum da yüksekti sirt bel göğüs ağrısı çekmiştim.
Tansiyonum normal sanki, anormal bi şey hissetmedim ama sırtım ağrıdan öldürüyor beni.

Ben varım canım.Tam olarak aynı olmasa da çok benzer.5 buçuk ay önce sezeryan oldum.Asiri aşırı ağrılarım var.Surekli bütün vücudum ağrıyo.Gogus kafesi ağrısı,nefes alamama problemim yok.Ama geçmek bilmeyen ağrılarım oluyor.Mesela bı haftadir yeni bı yerim ağrımaya başladı.Sag ayağımın üstü.Tam olarak sağ yan taraf.Basarken sanki ayağım yamuluyor gibi bı his oluyo.Doktora gitmedim ağrılarım için.Gitmem gerek ama hep erteliorum.
Suan emzirmeye kalktım mesela bir türlü açılmıyor surtım degiiik bir Ağrı nefesi tam veremiyorum göğüs ve sırtım acıyor 🤕 allah yardımcımız olsun çok zormuş 😞 geçmiş olsun sanada canım

Aynısını bende yaşamıştım çocuğumun eğilip altını degistiremiyordum nefesim kesiliyordu ağrıdan doktora gitmiştim ilaç filan kullandım zamanla geçti stres yapmayın ama mutlaka doktora görünün.
Bebişinizi de güle güle büyütün 🌹🤲🏻😊
Amin teşekkür ederim sizde sağlıkla büyütün inşallah 😊 inşalkah geçer gerçekten gergin aglıyorum. Resmen kemiklerim acıyor sızlıyor. Çok acı cekiyorum. Suan emzirmek için kalktım ama nefesi tam veremiyorum sırtım nasıl acıyor. Anlatamadığım dillendiremiyorum ağrıyı acıyı. Sanki tutulursun açılmaz ya o gibi.

Evet benm de var o ağrı. Onlara katlanabiliyorum ama sırt agrım çok fena. Ölcem sanki. Kuyruk sokumun da ağrıyordu hatta kaydı mı diye bi ara ona takmıştım. Belime ayaklarıma vuran agrı da vardı o geçti şimdi sırt başladı.

Allah yardımcımız olsun. Emzirmek bebekle ilgilenmek ağrılar yüzünden işkence gibi oluyor 😞 nasıl geçer bilmiyorum ama inşallah en yakın zamanda herkesin agrısı geçer. Sağlıkla büyütün bebeğinizi 😊

Aynen yaaa. Uyuyunca geçer diyorum yatıyorum ama bana mısın demiyor. dinlenemiyorum bir türlü. Çocuğun altını almak işkence, çocuğu giydirmek işkence, emzirmek işkence… geberiyorum ağrıdan.

Tansiyonum normal sanki, anormal bi şey hissetmedim ama sırtım ağrıdan öldürüyor beni.
Nasıl var ne zaman geçecek acaba. Bende ölüyorum sırt göğüs ağrısınfan. Ağrı da değil resmen acıyo kemiklerim. Kırıyorlar gibi

Selam bebegini gule güle büyüt insalah
Aynisini bende yaşadim gercekten dayanilmaz biseydi bebegimin kucagima alinca bıcak saplanmiş gibi oluyodum.beraberinde cook terleme vardi bende aşırı derecede ter atiyordum. dogum doktoruma gittim kanlarima bakti enfeksiyon cikti kanimda hemde crp 110 olmuş..doktor yuzume bakıp nasil durdun bu kadar dedi 1000 lik 750 lik ve 200 luk 3 cesit antibiyotik verdi emzirirken hemde mecbur kullancaksin yoksa daha ağır iğneler vermek zorunda kaliriz demisti. Seninkide öledir demiyorum tabi korkutmeknicin demiyorum ama kanlarinda baktir bi istersen

Selam bebegini gule güle büyüt insalah
Aynisini bende yaşadim gercekten dayanilmaz biseydi bebegimin kucagima alinca bıcak saplanmiş gibi oluyodum.beraberinde cook terleme vardi bende aşırı derecede ter atiyordum. dogum doktoruma gittim kanlarima bakti enfeksiyon cikti kanimda hemde crp 110 olmuş..doktor yuzume bakıp nasil durdun bu kadar dedi 1000 lik 750 lik ve 200 luk 3 cesit antibiyotik verdi emzirirken hemde mecbur kullancaksin yoksa daha ağır iğneler vermek zorunda kaliriz demisti. Seninkide öledir demiyorum tabi korkutmeknicin demiyorum ama kanlarinda baktir bi istersen
Selam teşekkür ederim. Sende güle güle büyüt😊 baktırdım sağlık ocağında kanım falan normale dönmüş sadece troidim çok hızlıymıs endokrine gönderdi. Yine detaylı baktırıyım Doğum doktorumda. 😞

Merhaba bende 5 ay önce sezaryen doğum yaptım. 4 aydır sırtım ayağım uyuşuyor kaslarım seğiriyor ve ayaklarım çenem aşırı kasılıp ağrıyor. Bu ağrılar bi yerden başka bi yere geçip duruyor. Hiçbir şeyden zevk alamaz oldum. Doktor doktor geziyorum bir şey çıkmıyor. Geçer mi doğumsal mıdır? :(

Merhaba bende 5 ay önce sezaryen doğum yaptım. 4 aydır sırtım ayağım uyuşuyor kaslarım seğiriyor ve ayaklarım çenem aşırı kasılıp ağrıyor. Bu ağrılar bi yerden başka bi yere geçip duruyor. Hiçbir şeyden zevk alamaz oldum. Doktor doktor geziyorum bir şey çıkmıyor. Geçer mi doğumsal mıdır? :KK43:
Allah yardımcımız olsun. Evet agrılar yer değiştirip duruyor benmde ama en dayanılmazı sırt oldu benim. Umarım geçicidir. 6 aya hiçbir şey kalmaz diyorlar inşallah doğrudur 😞 bazı arkadaşların geçmiş. Bizimde geçsin 🤲🏻 Bebeğinizi sağlıkla büyütün 😊

Back
X