abis66 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2022 3.317 4.404 83 37 8 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi abis66 #1 11 gün önce sezeryan oldum.. bugün sol dikiş yeri üzerinde top gibi bir sertlik geldi elime, ağrı yapmaya da başladı.. Dikiste herhangi bir akıntı vs yok ama ayağımı yatağa kaldıramıyorum o kadar bir ağrı başladı.. benzer bir durum yaşatan var mu?
11 gün önce sezeryan oldum.. bugün sol dikiş yeri üzerinde top gibi bir sertlik geldi elime, ağrı yapmaya da başladı.. Dikiste herhangi bir akıntı vs yok ama ayağımı yatağa kaldıramıyorum o kadar bir ağrı başladı.. benzer bir durum yaşatan var mu?
imagination forever Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2021 5.721 12.306 198 17 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi abis66 #2 abis66 .!.: 11 gün önce sezeryan oldum.. bugün sol dikiş yeri üzerinde top gibi bir sertlik geldi elime, ağrı yapmaya da başladı.. Dikiste herhangi bir akıntı vs yok ama ayağımı yatağa kaldıramıyorum o kadar bir ağrı başladı.. benzer bir durum yaşatan var mu? Genişletmek için tıkla... merhaba son durumunuz ne oldu?benımde tek tarafımda sıslık var ve pembe akıntı gelmıs bugun
abis66 .!.: 11 gün önce sezeryan oldum.. bugün sol dikiş yeri üzerinde top gibi bir sertlik geldi elime, ağrı yapmaya da başladı.. Dikiste herhangi bir akıntı vs yok ama ayağımı yatağa kaldıramıyorum o kadar bir ağrı başladı.. benzer bir durum yaşatan var mu? Genişletmek için tıkla... merhaba son durumunuz ne oldu?benımde tek tarafımda sıslık var ve pembe akıntı gelmıs bugun
abis66 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2022 3.317 4.404 83 37 17 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi abis66 #3 imagination forever .!.: merhaba son durumunuz ne oldu?benımde tek tarafımda sıslık var ve pembe akıntı gelmıs bugun Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun, şişlik indi kendiliğinden. Ama akıntı vs yoktu bende. Sizde akıntı varsa doktorunuza bir yazın isterseniz
imagination forever .!.: merhaba son durumunuz ne oldu?benımde tek tarafımda sıslık var ve pembe akıntı gelmıs bugun Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun, şişlik indi kendiliğinden. Ama akıntı vs yoktu bende. Sizde akıntı varsa doktorunuza bir yazın isterseniz
sedacann Elisa Melina'm 🎈 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Aralık 2010 634 415 303 İstanbul 18 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi abis66 #4 imagination forever .!.: merhaba son durumunuz ne oldu?benımde tek tarafımda sıslık var ve pembe akıntı gelmıs bugun Genişletmek için tıkla... enfeksiyon oluşmuş doktorunuza başvurun hemen geçmiş olsun
imagination forever .!.: merhaba son durumunuz ne oldu?benımde tek tarafımda sıslık var ve pembe akıntı gelmıs bugun Genişletmek için tıkla... enfeksiyon oluşmuş doktorunuza başvurun hemen geçmiş olsun