Sezeryan Sonrasi Vajinal Dogum.

beş seneden sonra olabılıyormus ama doktorların işinemı gelmıyo rıskemı gıtmek ıstemıyorlar bılmıyorun

seker hastasi arkadasimin ilk dogumu sezeryan olmustu. 2. Hamileliği ikiz olmasina ragmen normal dogum yapti. Suan 3. Ye hamile onu da normal yapacak :) azmini burdan kutluyorum

bende hep merak etmişimdir oğlumu sezeryanla doğurdum 2.yide 5 yaşındayken falan düşünüyorum acaba yapabilir miyim diye hep düşünüyorum ve çokta istiyorum.

özeldeki doktorlar zaten yanaşmaz para almak varken yapan doktoru bulmakta zor en iyisi gene bıçak altı

Ben İzmirde yasiyorum özel hayat hastanesinde ilk doğumunu yapmistim simdi adi ayni ama içi değişmiş doktorlar yenilenmişbi tane var yaptiran sorcam bbakalım simdi 11 haftaligim 2hafta sonra gidicem hem cinsiyetini ogrenirim belki

Bende istiyorum çünkü kızımda normal doğuma girdim ama mecburi sezeryana aldılar 9cm le beni.çok kolaydı o ana kadar kı suni sancıda aldım herseyı bilmek hissetmek çok zevklı eğer doktorum o zaman yaparsa kesinlikle normal doğum yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…