Sezeryan tarihi

balkupuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
1.561
1.417
133
arkadaslar 37+0 hamileyim ultrasonda 38 doktorum hala tarih vermedi ne zaman verir tahminen ne zaman doğuma alır beni? Bir hafta önde gidiyor ona göre mi hesaplar?

Ben 39+5 te sezaryana girdim ilk bebeğimde bana 3 gün önce verdi tarihi Dr bir dahaki kontrol unde verir tarihi diye düşünüyorum artık haftada bir gidiyorsundur

Ben 39+5 te sezaryana girdim ilk bebeğimde bana 3 gün önce verdi tarihi Dr bir dahaki kontrol unde verir tarihi diye düşünüyorum artık haftada bir gidiyorsundur
Evet.. peki sezeryan olacagın belli miydi? 39+5 geç bi tarih sezeryan için değil mi?

Belliydi canım benim bebeğim dönmedi Dr ne kadar çok dursa okadar iyi dedi bu seferkinde Allah izin verirse 39 haftada bebeğim doğacak şimdiden söyledi

Belliydi canım benim bebeğim dönmedi Dr ne kadar çok dursa okadar iyi dedi bu seferkinde Allah izin verirse 39 haftada bebeğim doğacak şimdiden söyledi
Ne kadar güzel normal doğuma bir kaç gün kala olmuşsun peki benim bir hafta önde gidiyor ya ne zaman alır tahminen

Benim kizimda 2 hafta onden gidiyordu doktorlar ona bakmiyorlar son adet tarihine gore dogumu ayarliyorlar 39 haftamda oldum sezeryani

Bende 39. Haftada olacağım .

Banada gün verse artık sayılı gün çabuk geçse.. 39 hafta 38+1 de falan mı 39+0 da mı?
39.haftaya tam olarak gırince oluyor ama banada bıraz gec gelıyo acıkcası .son zamanlar gercektende hıc geçmiyor

39.haftaya tam olarak gırince oluyor ama banada bıraz gec gelıyo acıkcası .son zamanlar gercektende hıc geçmiyor
Evet hemde hiç geçmiyormuş sizinde Allah yardımcınız olsun sağlıkla gelsin miniklerimiz bugün 37 bitti iki haftam var daha demek ki

Evet hemde hiç geçmiyormuş sizinde Allah yardımcınız olsun sağlıkla gelsin miniklerimiz bugün 37 bitti iki haftam var daha demek ki
Amin sagsalım sağlıcakla gelsın evlatlarımız .vatana millete hayırlı olsunlar ınsallah

Ne kadar güzel normal doğuma bir kaç gün kala olmuşsun peki benim bir hafta önde gidiyor ya ne zaman alır tahminen
Canım planlı sezaryenı 40. Haftaya gelmeden yapıyorlar 39. Haftanın bitmeden alırlar bebeğini şimdiden Allah sağsalim kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin

Back
X