- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi hippotalamus
Şimdiden herkese iyi bayramlar.. sorun şu ki bu benim ikinci doğumum ve ikinci sezaryenim olacak. Birincisi açılmam ve sancım olmadığı halde birden suyumun gelmesi sonucu oldu. Çok korkmuştum. Anestezi uzmanı doğumu izlemek ister misin diyince hemen hayır ben korkarım dedim onlarda bana narkoz verdi galiba. O sırada kadın doğum doktorum gelip "canım bak sen uyumak istiyorsun ama uyanınca çok ağrın olur gel seni belden aşağı uyuşturalım" dedi. Doktoruma güvenip kabul ettim ve belimden iğne yaptılar. Sonrasında uyumuşum. Gözümü açtığımda karanlık bir yerde uzanıyordum. Önümde gelen geçen insanlar. . Acaip bir susuzluk. . Öldüm zannettim. Uyandığımı görünce beni odaya aldılar. Ama uzunca bir süre kendime gelemedim. Bir yandan saçma sapan konuşup bir yandan ağlıyordum. Neyse sorum şu ki bu sefer sadece belden aşağı uyuşturalım bu yaşadığın hiç bir sıkıntıyı yaşamazsın dedi doktorum(bu arada doktorumu başkası).. ama ben ameliyat anında uyanık olmaktan çok korkuyorum. Daha önce bu şekilde doğum yapanlardan yardım istiyorum. Canım acır mı? Hisseder miyim? Neşter sesi korkunç mu? Lütfen yardım edin düşünmekten yoruldum.