Canim bende spinal anestesi ile kizimi dunyaya getirdim.
Ben normal dogumu cok arzu ettim herseyde yolundaydi normal olmamasi icin bi sebep yoktu doktorum bebegin biraz iri ama sorun olmaz hersey guzel olcak diye beni hep umudlandirdi.
Doktorumda hastahanemde istanbulun en iyi hastahanesi ve doktoru cok guveniyodum geldik 40 haftaya halla sancim yok
Oldu 41 . Hafta halla ara ara sancilarim oluyodu ama genede dovum sancisi degildi.
Artik 42. Haftanin basi tabi bu arada 40. Haftadan sonra nerdeyse hergun hastahanedeyim kontrolde.
Neyse 42. Haftama girdim benim doktoru aldi bi endise kontrole gittim kadin imza atip sorumluluk alip oyle hastahaneden cik dedi. Kabul etmedim
Nasil bi sorumluluktan bahsediyorsun diyorum hersey guzel normal giderken demekki henuz dogum zamani gelmedi diyorum hayir ya hemen sezeryan yada imza atip sorumluluk alip gidersin diyince baska bi secenek sunmuyormusun dedim suni sanci teklif etti
Tabi o zaman bilmiyorum sancin olmadan verilen suni sancinin hicbi etkisi olmuyormus sabah yattigim hastahaneden ertesi gune kadar ac sadece aldigim suni sancilar disinda su bile icirmediler nt se ye gore digum sancilatim var gorunuyo ama bende tik yok.
Ertesi gun catala aldi suyumu patlatti hemen sezeryana aliyoruz dedi ve hop kendimi sedyede ameliyathaneye tasinirken buldum.
doktor teklif etmeden bari uyanik kalim belimden uyusturun bu kadar eziyeti yavrumun ilk aninda koklayabilmek icin cektim dedim ve spinal oldum.
kizim 4.200 grm 53 cm dogdu cokca iri bir bebek olarak. Masallah sorununsuz aldim kucagima ama ara ara belime saplanan agrinin spinalden kalma oldugunun bilincinde ve farkindayim olsun kizimin ilk anini gorme hatirasi olarak olene kadar o agrilara raziyim.
simdi gene hamileyim ve gene normal doguma zorlicam olmazsa tekrar spinal dusunuyorum
kusura bakma baya uzun oldu .
umarim yardimci olmusumdur