Sezeryan ve normal doğum

Aradan 6 yıl geçmesi lazım diye biliyorum ama yinede riskliymis. Galiba . Doktorunuza danismada fayda var :nazar:

Sezeryan sonrası normal doğum yapılabilir mi
Tabiki yapılabilir hatta bu da kadın doğum alanında uzmanlık gerektiren bir bölüm . Üniv. Hastanelerinde eğitim araştırmalarda ve kadın doğum hastanelerinde bu bölümün uzmanları var hatta mhrs den randevu alırken alt tarafda doktorların çalışma alanları var sezaryan sonrası normal doğum diye yazıyor. Bu alanda uzman bir kaç dr a gidin bi engel var mı kontrol ettirin sonra hangi dr da daha rahat hissederseniz onda devam edin. Ayrıca bu sayfalarda sezaryan sonrası normal doğum yapan hanımlar var hatta geçenlerde birinin doğum hikâyesini okudum çok rahat bir doğum süreci geçirmiş ertesi gün kızını okula götürmüş. Korkmayın inanın yeter🙏🏻

Meraba. Ssvd yani sezeryan sonrası normal doğum yapılabiliyormuş. Bende araştırıyorum. Yaptıran doktorlar var.

2 yıl geçince pek tabii yapılır. Yengem yaptı. İngiltere'de. Birinci doğumda bebek büyük olduğu içim sezaryene alındı. Ama ikincisinde kolaylıkla 4 saatte bebecik kucaklarındaydı.

Back
X