sezeryAn yerinde incelme

bedef

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mart 2007
2.577
1.672
373
kızlar 3 . Sağlıklı hamileliğim ama bu seferde bende sıkıntı var 2 sezeryan doğumumdan sonra dikiş yerim incelmiş doktor 10 günde bi takibe aldı korkuyorum dikiş yerim patlarmı yada bebeğimi alırlar mı nolur beni rahatlatın güzel şeyler söyleyin

Canim benimde 3.gebelik bende korkuyorum bugun doktora gittigimde sordum hatta hic korkma bir sey olmaz dedi... Aklina kotu seyler getirme takipte olmak iyidir saglikli dogumlar dilerim...

Canim benimde 3.gebelik bende korkuyorum bugun doktora gittigimde sordum hatta hic korkma bir sey olmaz dedi... Aklina kotu seyler getirme takipte olmak iyidir saglikli dogumlar dilerim...
Çok sağolasın canım üni doktorlarına pek güvenemiyorum nedense hiç iyi şeyler duymadım pazartesi özele gidicem bildiğim çok iyi bi doktor var ayrıntılıda bakar hem 10 haftalık oldum daha kalp atışını duymadım inşallah güzel şeyler söyler

Canım nasıl geçti doğumun bende aynı risk mevcut çok endişe ediyorum ve çok korkuyorum

Merhaba nasılsınız nasıl geçti doğumunuz inşallah bi sorun olmamıştır benimde 3. Gebelik ve bendede incelme varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…