- 5 Eylül 2016
- 25
- 3
- 16
- 33
- Konu Sahibi leylaska24
-
bnm annem de sizin boylarınızda hemen hemen 5 kg.luk çocuğunu (beni) normal doğurmuş. doktorların biraz kolayına geliyor sezeryan. günü saati belli. başında saatlerce beklemesine gerek yok çünkü...Mrba her kese.bugun doktora gitdim.39 cu hsftaya giricem.ger seyim normslken doktor bebegin kilosununcok oldugunu boyun kisa kilolusun bir de diyerek beni acil sezeryana alacagini soledi.bi de bebegim yuzunun karnima dogru durdugunu akdeniz anemisi oldugumu da sebebiyyet vererek zor dogum olacagini dedi.bagirsaklsra yirtik dusermis epizyotemi yapilirsa.ben kendim dogurmak istiyorim .sezeryan somrasi cok zor bir donrm olcagini hem de ysnliz yasadigim icin yardimim olmicagini biliyorum.turkce biraz yanlis yazabilirim oxur dilerim.lutfen fikirlerinize ihtiyacim var kilolu bebegi zor mu olur dogurmak?boyum 1.55 kilom 80 oldu .
merhaba,sezeryan doğumdan sonra yaşanan zorluklar, zor bir normal doğumdan sonra yaşanacak sorunlardan çok daha iyidir.etrafımda şahit olduğum riskleri sana şöyle özetliyim.Mrba her kese.bugun doktora gitdim.39 cu hsftaya giricem.ger seyim normslken doktor bebegin kilosununcok oldugunu boyun kisa kilolusun bir de diyerek beni acil sezeryana alacagini soledi.bi de bebegim yuzunun karnima dogru durdugunu akdeniz anemisi oldugumu da sebebiyyet vererek zor dogum olacagini dedi.bagirsaklsra yirtik dusermis epizyotemi yapilirsa.ben kendim dogurmak istiyorim .sezeryan somrasi cok zor bir donrm olcagini hem de ysnliz yasadigim icin yardimim olmicagini biliyorum.turkce biraz yanlis yazabilirim oxur dilerim.lutfen fikirlerinize ihtiyacim var kilolu bebegi zor mu olur dogurmak?boyum 1.55 kilom 80 oldu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?