sezeryan

babayeva_gunel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
169
55
48
32
merhaba.. Arkadaşlar sezeryanla doğum yapacağım içimde korkular var o an gelince nasil olacak bilmiyorum korkudan bayilirim her halde..bana ipucları verin ne yapmalıyım nasıl bişey?

ve doğum çantama neler koymalıyım

Korkmana hic gerek yok hic bise hissetmiceksin goz acip kapatincaya kadar bebis dogmus olcak gozunu actignda ise boncuk boncuk sana bakiyo olcak belki aciyla uyanabilirsn oda normal yani sonucta ameliyat geciriyosn bol bol yurumeye calis cunku sendn yurumeni isteyecekler tabi dinlenmende gerek cok ani hareketler ameliyat yerine zarar verebilir ben yatip kalkarken sancim oluyodu esim yardm ediyodu coraplarimi ayakkabimi o giydiriyodu sagolsun cantaya gelince ben cantama kendim icin iki paket pijama takimi koydum ogluma hastane cikisi takim ayriyetten yine zibin corap takim fln koydm nolur nolmaz diye oglumun biberonu agiz mendilleri onluk fazladan bi tane battaniye alt acmalari koydm bi paket bez koydm bebeginin dogumdan snra giyecegi takimi ayri bi paket yap cnku onu sendn isteyecekler o paketin icine bebegin icin bebek bezi koymayi unutma sakin kendin icin terlik corap cikarken giyecegin kiyafetlerin fln yani aklima gelenler bunlar int yazinca cikiyo bnm unuttgm seylerde olabilir belki Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin canım

merhaba.. Arkadaşlar sezeryanla doğum yapacağım içimde korkular var o an gelince nasil olacak bilmiyorum korkudan bayilirim her halde..bana ipucları verin ne yapmalıyım nasıl bişey?

ve doğum çantama neler koymalıyım

15 gün önce doğum yaptım. Bende normal istedim ama plesenta engelledi o yüzden mecbur sezeryan oldu narkozla. Çok korktum bende Ama inan gereksizmiş korku. 9 da doğuma gittim 10 buçuk gibi kendimdeydim tüm günüm dinç ve keyifli geçti. Sakın endişelenme o yüzden. Ameliyattan sonra seni ilk yürüttüklerinde yere bAkma yeter başın dönebilir. Eve çıkınca 2 gün dikiş mahvetti beni sadece. O da oturup kalkarken yatarken gülerken öksürürken sadece. Sonrası inan rahatlıyorsun. Tavsiyem bol su iç ve emzir. Süt gelmiyorsa bile sağ rahmin iyileşmesini hızlandırıyor. Minimum İlk 2 hafta Yanında birileri olsun bırak çocukla ilgilensinler sen yat dinlen. Allah kurtarsın inşallah seni de.
Ben kendim için 3 gecelik hasta kilodu pedi göğüs kalkanı göğüs kremi emzirme sütyeni havlu çarşaf göğüs pedi terlik tarak saç maşası :) koydum.
Bebek için 4 adet yenidoğan takımı, bez, battaniye,çorap, koymuştum hatırladıklarım bunlar.

Dip not evinde hastane sonrası giyeceğin geceliğin de temiz bulunsun evde bi iki gün rahat edersin onunla.

Back
X